Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dołożenie relingów dachowych

Featured Replies

Napisano

Strasznie podobają mi się wersję z relingami, widziałem już różne kombinacje aut - czarne zderzaki a relingi ma, więc sam nie wiem w któych modelach były a w których nie.

Nie sądzę aby ktoś coś woził tym autem na dachu, chce to jedynie zrobić dla wyglądu smile.gif powiedzcie proszę (nie mogę znaleźć w archiwum a jestem pewien że taki temat napewno już był), jak to jest z domontowaniem relingów do wersji z 2004 roku ?

Mam jakieś zaślepki na dachu, widzę na alledrogo że od 260zł można takie relingi dostać... wystarczy jedynie je kupić i śrubami przykręciś do dachu? Aż tak prosto by było?

Napisano

> Strasznie podobają mi się wersję z relingami, widziałem już różne kombinacje aut - czarne zderzaki

> a relingi ma, więc sam nie wiem w któych modelach były a w których nie.

> Nie sądzę aby ktoś coś woził tym autem na dachu, chce to jedynie zrobić dla wyglądu powiedzcie

> proszę (nie mogę znaleźć w archiwum a jestem pewien że taki temat napewno już był), jak to

> jest z domontowaniem relingów do wersji z 2004 roku ?

> Mam jakieś zaślepki na dachu, widzę na alledrogo że od 260zł można takie relingi dostać...

> wystarczy jedynie je kupić i śrubami przykręciś do dachu? Aż tak prosto by było?

odkręcasz zaslepki i przykręcasz relingi waytogo.gif

zapyta siostry czy nie chce sprzedac swoich

Napisano
  • Autor

No dzięki za info, tak podejżewałem że temat musiał być poruszony smile.gif

Może i pomyślę skoro można znaleźć za niewiele ponad 200zł, tak jak pisałem, nie sądzę aby ktoś cokowiek tam woził ale też nie uważam żeby w cenie 200zł opłacało się robić rzeźbę samemu smile.gif

No to szukam...

Napisano

jak wpadniesz na spot do Sulejowa to spyle ci moje bo ja bede sciagal smile.gif

Napisano
  • Autor

> jak wpadniesz na spot do Sulejowa to spyle ci moje bo ja bede sciagal

Teoretycznie mógłbym wpaść ale nie Pandą niestety, stacjonować będzie na lubelszczyźnie u rodziców, chociaż na kilka dni zabieram ją do Wawki na lakier zderzaków.

Załatwiłem sobie w zaj... ASO lakierni że poprawią mi na tylnym zderzaku przycierkę a na przednim ślad po klejenie tzn obszlifowany czarny plastik.

Z Wawki do Sulejowo daleko nie jest a i trasa dość prosta smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.