Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jaki naped predkosciomierza skrzynia 13/64 MPI

Featured Replies

Napisano

mam skrzynie 6 speed 13/64 jaki pasuje do niej napęd prędkościomierza? liczniki jest elektroniczny (MPI).

Napisano

> mam skrzynie 6 speed 13/64 jaki pasuje do niej napęd prędkościomierza? liczniki jest elektroniczny

> (MPI).

impulsator z mpi zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> impulsator z mpi

mam taki ale jaki mam naped zastosowac?

Napisano

> mam taki ale jaki mam naped zastosowac?

troche nie rozumie.

wkrecasz normalnie impulsator do skrzyni podlaczysz do licznika i powinno zadzialac.

ps. przy okazji uzupelnij ladnie profil zlosnik.gif

Napisano

> troche nie rozumie.

> wkrecasz normalnie impulsator do skrzyni podlaczysz do licznika i powinno zadzialac.

> ps. przy okazji uzupelnij ladnie profil

pewnie chodzi o napęd impulsatora idea.gif

ale jaki zastosować to nie wiem grinser006.gif

Napisano

> pewnie chodzi o napęd impulsatora

> ale jaki zastosować to nie wiem

napedem impulsatora jest slimak z skrzyni i raczej tego sie nie wyjmuje z skrzyni 270751858-jezyk.gif

Napisano

> napedem impulsatora jest slimak z skrzyni i raczej tego sie nie wyjmuje z skrzyni

jak się zmieli to się wyjmuje, tak samo jak napęd ślimaka czyli kółko na korpusie mr zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

z impulsatora MPI Wychodzi bolec w kształcie kwadratu a w skrzyni jest otwór w kształcie "łopatki" ..

byłem w aso jak chciałem kupić ten plastik co wychodzi ze skrzyni to jak pasował do impulsatora to nie pasował na zębatkę skrzyni..

Pytanie jest jaki mam kupić ten "plastik" zeby pasował? lub może sa impulsatory, które będą pasować? bo i tak mój jest do wymiany..

Napisano

> z impulsatora MPI Wychodzi bolec w kształcie kwadratu a w skrzyni jest otwór w kształcie "łopatki"

> ..

> byłem w aso jak chciałem kupić ten plastik co wychodzi ze skrzyni to jak pasował do impulsatora to

> nie pasował na zębatkę skrzyni..

> Pytanie jest jaki mam kupić ten "plastik" zeby pasował? lub może sa impulsatory, które będą

> pasować? bo i tak mój jest do wymiany..

z tymi impulsatorami jest loteria.

sam przez to przechodzilem i matts tez.

napewno musisz meic impulsator z seja bo jesli bedziesz mial np z punto to moze byc inny sygnal do licznika i licznik nie zareaguje. teraz kwestia slimaka w skrzyni.

ps. wydaje mi sie ze impulsator z 900 ma ksztalt kwadratu, a impulsator z 1.1 jest to walec z otworem w srodku i z wypustkami na tym walcu zlosnik.gif

Napisano

> napedem impulsatora jest slimak z skrzyni i raczej tego sie nie wyjmuje z skrzyni

mało wiesz zlosnik.gif nowe skrzynie 6 speed nie mają ślimaka i nie maja impusatora sick.gif predkość jest brana z czujnika abs ok.gif skrzynia w miejscu ślimaka ma zaslepke... trzeba ja wyciagnąc i wsadzic cały slimak ok.gif

Napisano

naped slimaka dajesz ze skrzyni 1,1 spi sporting. + impulsator z np pandy 1,1 mpi (moze miec 2 lub 4 łopatki ulozone na krzyz)

Napisano

Malo wiesz ...

Napisano
  • Autor

> naped slimaka dajesz ze skrzyni 1,1 spi sporting. + impulsator z np pandy 1,1 mpi (moze miec 2 lub

> 4 łopatki ulozone na krzyz)

Dzięki właśnie o to mi chodziło smile.gif

Napisano

> z tymi impulsatorami jest loteria.

> sam przez to przechodzilem i matts tez.

oj przechodziłem, ale ja kopiłem z 1.1 MPI i bolec w skrzyni ten co był to był za długi lekko, to go uciąłem trochę, wcisnąłem impulsator nakręciłem żeby się trzymało i działa zlosnik.gif

Napisano

> Malo wiesz ...

jeszcze nie slyszalem by ktos kupil skrzynie z wyciagnietym slimakiem 270751858-jezyk.gif

Napisano

> jeszcze nie slyszalem by ktos kupil skrzynie z wyciagnietym slimakiem

ja kupiłem nową i nie miała napedu sick.gif była tylko zaślepka zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.