Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomalowanie schowka

Featured Replies

Napisano

Mój schowek w aucie jest dosyć porysowany. Pomyślałem żeby to spróbować czymś zatuszować. Co prawda psiknięcie plakiem nabłyszczającym likwiduje jakies 75% tych rys ale przy następnym wycieraniu schowka znowu jest to samo. Pomyślałem aby polakierowac go lakierem bezbarwnym. Co myślicie o takim rozwiązaniu? Czy do samego lakieru musze mieć jakiś podkład? i czy to zda egzamin?

Napisano

Jak są delikatne ryski to możesz spróbować sztuczki handlarzy... Podgrzać porysowany plastik opalarka - oczywiście delikatnie i z wyczuciem zlosnik.gif

Coś w ten deseń...

Napisano
  • Autor

> Jak są delikatne ryski to możesz spróbować sztuczki handlarzy... Podgrzać porysowany plastik

> opalarka - oczywiście delikatnie i z wyczuciem

> Coś w ten deseń...

Raczej to nie wchodzi w grę, auto jest w miare młode (3 lata) i nie chciałbym czegoś spiesprzyć. Tak myśle o tym lakierowaniu bezbarwnym.

Napisano

> Raczej to nie wchodzi w grę, auto jest w miare młode (3 lata) i nie chciałbym czegoś spiesprzyć.

> Tak myśle o tym lakierowaniu bezbarwnym.

A wyobraź sobie jak to będzie wyglądać z odłażącym, porysowanym lakierem na wierzchu oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> W srodku czy na zewnatrz ?

w środku, dokładnie rozchodzi się o klapę schowka na przeciwko pasażera.

Napisano
  • Autor

> A wyobraź sobie jak to będzie wyglądać z odłażącym, porysowanym lakierem na wierzchu

Dlatego właśnie chce zapytać jak to zrobic najlepiej :-)

Napisano

> Dlatego właśnie chce zapytać jak to zrobic najlepiej :-)

kupić nową pokrywę? zlosnik.gif

Napisano

> Dlatego właśnie chce zapytać jak to zrobic najlepiej :-)

Moze oddac do flockowania?

Napisano

> w środku, dokładnie rozchodzi się o klapę schowka na przeciwko pasażera.

Hehe chodzilo mi czy o wnetrze schowka czy klapke zewnetrzna smile.gif

Bo wewnatrz mozna oflokowac albo wylozyc czyms waytogo.gif

Napisano

> Raczej to nie wchodzi w grę, auto jest w miare młode (3 lata) i nie chciałbym czegoś spiesprzyć.

Ja już stosowałem tą metodę na plastikach w bagażniku i wyszło naprawdę super ok.gif Należy jedynie uważać, żeby nie przygrzać za mocno bo wtedy plastik będzie się błyszczał w tym miejscu cfaniak.gif Wystarczy zacząć od najniższej temperatury i odpowiedniej odległości idea.gif

Ewentualnie jedź do pobliskiego szrotu i kup jakiś plastikowy element za groszę, porysuj go i poćwicz na nim...

> Tak myśle o tym lakierowaniu bezbarwnym.

Jak Ci się zacznie łuszczyć ten lakier to dopiero będzie to brzydko wyglądać sick.gif

Napisano

Jeśli to wewnętrzna część schowka możesz tak jak koledzy proponują wykleić materiałem, jeśli to nie wchodzi w grę to obserwowałbym allegro w celu kupienia nowego schowka. w malowanie na pewno bym się nie bawił.

Napisano
  • Autor

> Jeśli to wewnętrzna część schowka możesz tak jak koledzy proponują wykleić materiałem, jeśli to nie

> wchodzi w grę to obserwowałbym allegro w celu kupienia nowego schowka. w malowanie na pewno

> bym się nie bawił.

Oczywiście chodzi o samą klapę. Jeśli radzicie nie malować, to będę się chyba posiłkował Plakiem. Natomiast jeśli chodzi o nowy schowek(nowy używany) to jest w granicy 100 ale chyba nie warto dla paru rysek.

Napisano

> Jak są delikatne ryski to możesz spróbować sztuczki handlarzy... Podgrzać porysowany plastik

> Coś w ten deseń...

Bardzo skuteczny sposób. Mogę polecić pod warunkiem, że ktoś nie ma przysłowiowych "dwóch lewych" grinser006.gif

Napisano

Weź opalarkę i nie kombinuj waytogo.gif

Napisano

> Coś w ten deseń...

a porysowane plastiki drzwi w lanosie by tym dało rade..? hmm.gif

Napisano

> a porysowane plastiki drzwi w lanosie by tym dało rade..?

Myślę, że tak cfaniak.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.