Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wspomaganie w 1.2

Featured Replies

Napisano

Takie pytanko

Czasami po zapaleniu misia wspomaganie przestaje działać i wyświetla się komunikat Awarja wspomagania. Takie coś pojawia się raz na 2 miesiące wtedy gaszę - zapalam misia i jest wszystko ok confused.gif to taki standard czy coś miśiowi dolega hmm.gif

Napisano

> Takie pytanko

> Czasami po zapaleniu misia wspomaganie przestaje działać i wyświetla się komunikat Awarja

> wspomagania. Takie coś pojawia się raz na 2 miesiące wtedy gaszę - zapalam misia i jest

> wszystko ok to taki standard czy coś miśiowi dolega

Szykuj pieniążki biglaugh.gif może być to czujnik położenia wału bądź wiele innych

Napisano

> Szykuj pieniążki może być to czujnik położenia wału bądź wiele innych

dokładnie, ja robiłem też u siebie, ale już naprawiłem, koleś w wawie naprawia i daje rok gwarancji, numer do niego 530 024 124

• 2 miesiące później...
Napisano

Niestety u mnie też ten problem się pojawił frown.gif Rok temu była ta sama sytuacja ale wystarczyło wyjąć i włożyć ponownie bezpieczniki od wspomagania ale tym razem nic to nie dało. Czy wie ktoś czy w okolicy Rzeszowa jest jakiś fachowiec od wspomagania w Pandzie?

Napisano

> dokładnie, ja robiłem też u siebie, ale już naprawiłem, koleś w wawie naprawia i daje rok

> gwarancji, numer do niego 530 024 124

a jaki koszt?

Napisano

Na szczęście "misiowi" przeszło samo, chyba jakieś czary. Wygląda na to że problemem może być wilgoć, bo autko stało na słonku ze dwie godzinki i wszystko wróciło do normy. Auto trzymane w garażu więc możliwe, że przejeżdżając przez kałużę gdzieś dostała się woda.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.