Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sygnał nie zagaszonych świateł

Featured Replies

Napisano

Witam. tak jak w temacie chodzi mi o ten sygnał jak się nie zgasi świateł a wyłączy się silnik lub przy nie zapiciu pasów kierowcy.chodzi mi o to że mam ten sygnał gdy nie zapnę pasów,natomiast od jakiegoś czasu nie ma sygnału jak zostawie zapalone światła.z początku mnie ten sygnał drażnił ale jak zdarzyło mi się parę razy zostawić auto z zapalonymi światłami to jednak brakuje mi tego sygnału.nie mam pojęcia co mogło się stać.POMOCY frown.gif

Napisano

U mnie, nie wiem z jakiego powodu, nie było dobrego kontaktu na kostce tego bimbającego modułu. Efekt był taki, że nie działał on w ogóle. Zdjąłem moduł, dogiąłem delikatnie konektory we wtyczce i jest waytogo.gif

Napisano

Przecież w Lacetti nie ma sygnału włączonych świateł. Wyciągnięcie kluczyka powoduje, że światła gasną, więć po co sygnał.

Napisano

> Przecież w Lacetti nie ma sygnału włączonych świateł. Wyciągnięcie kluczyka powoduje, że światła

> gasną, więć po co sygnał.

właśnie, ale oprócz nie zapiętych pasów jest jeszcze sygnał otwartych drzwi ? Jak się wsiada i dotknie kluczykiem stacyjki, a drzwi są otwarte to zaczyna pikać.

Napisano

> Przecież w Lacetti nie ma sygnału włączonych świateł. Wyciągnięcie kluczyka powoduje, że światła

> gasną, więć po co sygnał.

W starych tak nie było. U mnie zostają pozycyjne, gasną tylko mijania i przy otwarciu drzwi ma działać sygnał.

Napisano

> W starych tak nie było. U mnie zostają pozycyjne, gasną tylko mijania i przy otwarciu drzwi ma

> działać sygnał.

Co to znaczy stare? Bo ja mam z 2007 roku i mniej więcej wygląda to tak, że jak wyciągne kluczyk przy zapalonych światłach to świecą się pozycyjne, ale zamknięcie zamka powoduje, że one również gasną.

Napisano

> Co to znaczy stare? Bo ja mam z 2007 roku i mniej więcej wygląda to tak, że jak wyciągne kluczyk

> przy zapalonych światłach to świecą się pozycyjne, ale zamknięcie zamka powoduje, że one

> również gasną.

Też tak mam (rocznik 2010/ rok modelowy 2011)

Napisano
  • Autor

> Co to znaczy stare? Bo ja mam z 2007 roku i mniej więcej wygląda to tak, że jak wyciągne kluczyk

> przy zapalonych światłach to świecą się pozycyjne, ale zamknięcie zamka powoduje, że one

> również gasną.

a u mnie niestety tak nie ma.moj rocznik to 2006 i jak zostawie go na swiatlach ,wysiade,zamkne drzwi to i tak sie swieca pozycyjne.a wiem ze byl sygnal jak wylaczylem silnik wyjolem kluczyk i otworzylem drzwi to byl sygnal ze sa nie zgaszone swiatla

Napisano

> Co to znaczy stare? Bo ja mam z 2007 roku

Ja mam 2003. Zmiany wprowadzono chyba przy wprowadzeniu diesla do oferty.

Napisano

> Ja mam 2003. Zmiany wprowadzono chyba przy wprowadzeniu diesla do oferty.

Ja mam 2004 i też mi wszystko gaśnie jak otworzę drzwi. Gdybym chciał zostawić na postojowych to muszę je ponownie włączyć. Nie da się zostawić u mnie zapalonych świateł bez mieszania w wyłączniku już po wyjęciu kluczyka(tzn przez zapomnienie) . Jak zostawię przełącznik na mijania to po odpaleniu silnika włączą się.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.