Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

cieknie ze skrzyni biegow stilo 1.2

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich mama problem z cieknacym simeringiem polosi z lewej strony, czy kots moze wymienial taki simering jak go wymienic jak wyciagnac polos ze skrzyni biegow ?

Napisano

> Witam wszystkich mama problem z cieknacym simeringiem polosi z lewej strony, czy kots moze

> wymienial taki simering jak go wymienic jak wyciagnac polos ze skrzyni biegow ?

Dokładnie nie wiem jak wygląda skrzynka z 1.2 ale parę podpowiedzi jak się to robi mogę dać.

Najszybciej będzie jak rozłączysz zwrotnicę od wahacza, zwrotnica się odsunie i wyciągniesz przegub z krótkiej osi skrzyni (opaski i guma) zostaje sam kielich przy skrzyni. On nie ma żadnych zabezpieczeń (jedynie pierścień sprężynujący) szarpniesz i powinien wyjść ze skrzynki. Pamiętaj o spuszczeniu oleju ze skrzyni bo się wyleje tongue.gif przez otwór po półosi. Co do simeringu to nie wiem jak jest zrobiony w Fiacie niewiem.gif nie jest czasem przykręcany z obudową do skrzyni?

Napisano

zakupić simering i olej (chyba nie chcesz wlewać starego?)

podnieść samochód ,odkręcić koło , odkręcić końcówkę drążka kierowniczego ,dolny sworzeń ,zwrotnicę od amortyzatora ,łyżką montażową ustawić tak aby spierając się na skrzyni i kielichu przegubu półosi tworzyła dźwignię lekko puknąć młotkiem i kielich powinien się wysunąć jak nie to lekki obrót i znowu puknąć . po wyjęciu półosi zobaczysz simering wyjąć go za pomocą tej samej łyżki , nabić nowy (uwaga musi być równo nabity nie pod kątem ) poskładać zalać olejem i szerokiej drogi

Napisano
  • Autor

> zakupić simering i olej (chyba nie chcesz wlewać starego?)

> podnieść samochód ,odkręcić koło , odkręcić końcówkę drążka kierowniczego ,dolny sworzeń ,zwrotnicę

> od amortyzatora ,łyżką montażową ustawić tak aby spierając się na skrzyni i kielichu przegubu

> półosi tworzyła dźwignię lekko puknąć młotkiem i kielich powinien się wysunąć jak nie to lekki

> obrót i znowu puknąć . po wyjęciu półosi zobaczysz simering wyjąć go za pomocą tej samej łyżki

> , nabić nowy (uwaga musi być równo nabity nie pod kątem ) poskładać zalać olejem i szerokiej

> drogi

Dzięki wcześniej miałem uniaka tam nie było kielicha a obecnie rozmontowałem wszystko do kielicha a ten nie chciał wyjść bałem się użyć większej siły podczas wyciągania go aby czegoś nie uszkodzić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.