Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wysiedziany fotel kierowcy

Featured Replies

Napisano

Cześć,

Mój 11-latek ma już strasznie wysiedziany fotel. Ostatni tydzień jeździłem nowiutkim fordem focusem. Wczoraj wróciłem do bravki i myślałem że połamie sobie kręgosłup. Nie ma co porównywać do nowego fotela. Zamiast eSa na lędźwiach mam eSa ale w drugą stronę. Fotel pasażera jest o wiele lepszy.

Jakie macie sposoby na drobną poprawę fotela? Macie jakieś poduszki, maty itp?? Czy to po prostu olewacie i tak jeździcie?

Napisano

> Cześć,

> Mój 11-latek ma już strasznie wysiedziany fotel. Ostatni tydzień jeździłem nowiutkim fordem

> focusem. Wczoraj wróciłem do bravki i myślałem że połamie sobie kręgosłup. Nie ma co

TTTM u mnie nawet druciki powyłaziły z tyłu w oparciu ja myśle skąbinować sobie fotel z innej marei :D żeby był bardziej taki jak powinien być :D:p a narazie olewam system i poduszka by tylko wkurzała a cały widz jest w tym ze pęka z tyłu taki plastikowy szkielet i nie trzyma tak jak powinien :D

> porównywać do nowego fotela. Zamiast eSa na lędźwiach mam eSa ale w drugą stronę. Fotel

> pasażera jest o wiele lepszy.

> Jakie macie sposoby na drobną poprawę fotela? Macie jakieś poduszki, maty itp?? Czy to po prostu

> olewacie i tak jeździcie?

Napisano

Używane fotele (zwłaszcza kierowcy) z BBM-ów ze względu na niską trwałość są towarem deficytowym i drogim w zakupie

U mnie złamał się stelaż, kupiłem za 100zł fotel z Marei z porwaną tapicerką i przekładałem tapicerkę i gąbki ze starego fotela.

Zastanawiałem się też nad kupnem 2 foteli z Lybry (takie same mocowania) ale ostatecznie za drogo by wyszło no i byłby inny wzór/kolor szmat niż boczki i kanapa tylna.

Napisano

ja bym polował na jakiegoś angola z identyczną tapicerką ok.gif ichniejszy fotel pasażera będzie w lepszym stanie i będziesz miał fotel kierowcy jak znalazł smile.gif ja tak szukam do swojego bravo bo mam tapicerkę trochę pourywaną 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.