Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Olej do Megane II 1,6 112KM

Featured Replies

Napisano

Witam. Moje auto od początku jeździło na Elfie 5W 30, jednak postanowiłem zmienić na Elfa 5W 40. Ponieważ jest to żony auto to powiedziałem, żeby w drodze do pracy wjechała do takiego punktu wymiany oleju. Napisałem jeszcze karteczkę jaki ma być olej zlosnik.gif Wróciła i okazało się, że zalali jej Mobila 5W 50, bo tamtego nie mieli już. Ja wiem, że olej ma spełniać określone specyfikacje i ten mobil to spełnia tylko od zasłyszanego mechanika z ASO dowiedziałem się kiedyś, że silniki w renault powinny jeździć na elfie z racji, że jest idealnie dopasowany do silników. Sam już nie wiem co robić: olać to i zostać przy tym mobilu?

Napisano

> Witam. Moje auto od początku jeździło na Elfie 5W 30, jednak postanowiłem zmienić na Elfa 5W 40.

> Ponieważ jest to żony auto to powiedziałem, żeby w drodze do pracy wjechała do takiego punktu

> wymiany oleju. Napisałem jeszcze karteczkę jaki ma być olej Wróciła i okazało się, że zalali

> jej Mobila 5W 50, bo tamtego nie mieli już. Ja wiem, że olej ma spełniać określone

> specyfikacje i ten mobil to spełnia tylko od zasłyszanego mechanika z ASO dowiedziałem się

> kiedyś, że silniki w renault powinny jeździć na elfie z racji, że jest idealnie dopasowany do

> silników. Sam już nie wiem co robić: olać to i zostać przy tym mobilu?

przy następnej wymianie wrócić do elfa niewiem.gif

Napisano

> Witam. Moje auto od początku jeździło na Elfie 5W 30, jednak postanowiłem zmienić na Elfa 5W 40.

> Ponieważ jest to żony auto

Zdecyduj się.To w końcu twoje auto,czy żony?Jeśli twoje,to nie dawaj babie samochodu. zlosnik.gif

Jak pisał przedmówca.Zostaw już ten olej i olej to. zlosnik.gifWrócisz do Elfa przy następnej wymianie.

Napisano
  • Autor

Moje bo umowa kupna-sprzedaży była na mnie, ale faktycznie jeździ żona zlosnik.gif

Napisano

A co ma do tego marka oleju. Jezeli spelnia parametry wszytsko powinno byc ok. No chyba ze sie myle

Napisano

> A co ma do tego marka oleju. Jezeli spelnia parametry wszytsko powinno byc ok. No chyba ze sie myle

Nie mylisz się.Chociaż z drugiej trony Subaru reklamuje w mediach oleje lotos quazar,a leje castrola. zlosnik.gif

Napisano

> Nie mylisz się.Chociaż z drugiej trony Subaru reklamuje w mediach oleje lotos quazar,a leje

> castrola.

Tak myslalem ze nie ma zadnej roznicy. Kazda marka samochodowa ma podpisana umowe z jakims dostawca i biznes sie kreci.

Napisano

Ogolnie uwazam, ze czy M1 czy Elf jeden pies - ale sam nie wiedziec czemu swoja megi chce zalac Elfem hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.