Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kostki/zlacza/wtyki do instalacji elektrycznej - poszukiwane

Featured Replies

Napisano

Witam

macie moze namiary na jakies sklepy gdzie maja spora oferte kostek/zlaczy/wtykow do instalacji samochodowych?

niestety nie znam typu kostki jaka mnie interesuje a chodzi mi o kostke/wtyk (najlepiej z juz zarobionymi kawalkami przewodow tak by stara odciac i dolutowac nowa) ktora jest wpieta do tylnej lampy w pandzie (na "firmowym" cisza wiec tu pytam)

Napisano

> Witam

> macie moze namiary na jakies sklepy gdzie maja spora oferte kostek/zlaczy/wtykow do instalacji

> samochodowych?

> niestety nie znam typu kostki jaka mnie interesuje a chodzi mi o kostke/wtyk (najlepiej z juz

> zarobionymi kawalkami przewodow tak by stara odciac i dolutowac nowa) ktora jest wpieta do

> tylnej lampy w pandzie (na "firmowym" cisza wiec tu pytam)

jedynie raczej chyba pozostaje używka. Też kiedyś szukałem samej wtyczki od air bagów to ani w ASO ani sklepach elektronicznych nie udało mi się kupić.

Napisano
  • Autor

> jedynie raczej chyba pozostaje używka. Też kiedyś szukałem samej wtyczki od air bagów to ani w ASO

> ani sklepach elektronicznych nie udało mi się kupić.

przeszperalem allegro na tyle na ile starczylo cierpliwosci i nie znalazlem tego dziadostwa... a niestety gniazdo w lampie takie ze nawet nie idzie bez rzezby przerobic na cos innego...:/

Napisano

> przeszperalem allegro na tyle na ile starczylo cierpliwosci i nie znalazlem tego dziadostwa... a

podzwoń do tych co sprzedają pany na części, na pewno jest kilka takich ogłoszeń. Albo jakieś po dzwonie itp. Przecież ciężko wymagać aby ktoś rozdetalował auto i wystawiał każdą drobiznę na osobnej aukcji smile.gif

Napisano

> Witam

> macie moze namiary na jakies sklepy gdzie maja spora oferte kostek/zlaczy/wtykow do instalacji

> samochodowych?

> niestety nie znam typu kostki jaka mnie interesuje a chodzi mi o kostke/wtyk (najlepiej z juz

> zarobionymi kawalkami przewodow tak by stara odciac i dolutowac nowa) ktora jest wpieta do

> tylnej lampy w pandzie (na "firmowym" cisza wiec tu pytam)

dorób sobie sam - ja mam podobny problem z żarówkami PGJ13. Więc kupiłem w sklepie z częściami elektronicznymi tzw. kostkę radiową Daewoo ze złączami żeńskimi i powyciągałem sobie złącza wraz z fabrycznie zaprasowanymi odcinkami przewodów. pasuje prawie idealnie smile.gif Ewentualnie mozna kupic inne złacza, np. Konektor ISO

post-147237-1435251277_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> dorób sobie sam - ja mam podobny problem z żarówkami PGJ13. Więc kupiłem w sklepie z częściami

> elektronicznymi tzw. kostkę radiową Daewoo ze złączami żeńskimi i powyciągałem sobie złącza

> wraz z fabrycznie zaprasowanymi odcinkami przewodów. pasuje prawie idealnie Ewentualnie mozna

> kupic inne złacza, np. Konektor ISO

myslalem o tym lecz jest tam bardzo malo miejsca - jest to 5 stykow ustawionych w szereg - styki szerokosci ok 2,5 mm a odstep miedy nimi moze 0,5 mm czyli ciasno zeby zmiescic konektor wraz z koszulka zeby zwarcia nie porobic:/

ale jak nie znajde takiego wtyka to nie mam innego wyjsca tylko kombonacja po calosci lub moze zrownoleglenie gniazda i zrobienie na jakims molexie lub czyms podobnym

Napisano

> myslalem o tym lecz jest tam bardzo malo miejsca - jest to 5 stykow ustawionych w szereg - styki

> szerokosci ok 2,5 mm a odstep miedy nimi moze 0,5 mm czyli ciasno zeby zmiescic konektor wraz

> z koszulka zeby zwarcia nie porobic:/

> ale jak nie znajde takiego wtyka to nie mam innego wyjsca tylko kombonacja po calosci lub moze

> zrownoleglenie gniazda i zrobienie na jakims molexie lub czyms podobnym

to kup jakiś inny komplet (wtyczka+gniazdko)

Napisano

> myslalem o tym lecz jest tam bardzo malo miejsca - jest to 5 stykow ustawionych w szereg - styki

> szerokosci ok 2,5 mm a odstep miedy nimi moze 0,5 mm czyli ciasno zeby zmiescic konektor wraz

> z koszulka zeby zwarcia nie porobic:/

ktoś nad tym nieźle pomyślał zlosnik.gif

> ale jak nie znajde takiego wtyka to nie mam innego wyjsca tylko kombonacja po calosci lub moze

> zrownoleglenie gniazda i zrobienie na jakims molexie lub czyms podobnym

chyba tak - ja np. u siebie nie mogłem znaleźć koreańskiej złączki do wyłącznika halogenów, więc zlutowałem sobie przejściówkę z tzw. złączami waflowymi link

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.