Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sharan 2000 która wersja lepsza ?

Featured Replies

Napisano

Ja z kącika obok, ale może niedługo będę tutaj gościł. Mam zamiar zamienić zafirę 2002 r na Sharan 2000 r, oczywiście wszystko w dislu. Moje pytanie brzmi: w tym roczniku był jakiś lifting autka, sa dwie wersje silnika 110 i 115 KM i wnętrze satre i nowsze wraz ze zmienionymi lampami. Czy zawsze z tym nowym wnętrzem i lampami idzie moc silnika ? Czy to prawda, że ten stary silnik 110 KM jest żywotniejszy od tego 115 KM bodajże na pompowtryskiwaczach ? Jeśli celuje w ten rocznik to którego aytka szukac ? Przed liftem czy po ? No i takie ogólne pytańko na co zwrócić uwagę podczas oględzin autka ?

Dzięki za posty.

Napisano

> Ja z kącika obok, ale może niedługo będę tutaj gościł. Mam zamiar zamienić zafirę 2002 r na Sharan

> 2000 r, oczywiście wszystko w dislu. Moje pytanie brzmi: w tym roczniku był jakiś lifting

> autka, sa dwie wersje silnika 110 i 115 KM i wnętrze satre i nowsze wraz ze zmienionymi

> lampami. Czy zawsze z tym nowym wnętrzem i lampami idzie moc silnika ? Czy to prawda, że ten

> stary silnik 110 KM jest żywotniejszy od tego 115 KM bodajże na pompowtryskiwaczach ? Jeśli

> celuje w ten rocznik to którego aytka szukac ? Przed liftem czy po ? No i takie ogólne pytańko

> na co zwrócić uwagę podczas oględzin autka ?

> Dzięki za posty.

było na temat silników klikaj co do samego auta ciężko mi coś napisać ale najlepiej uzbroić się w vaga no i miernik lakieru ok.gif

Napisano

> Ja z kącika obok, ale może niedługo będę tutaj gościł. Mam zamiar zamienić zafirę 2002 r na Sharan

> 2000 r, oczywiście wszystko w dislu. Moje pytanie brzmi: w tym roczniku był jakiś lifting

> autka, sa dwie wersje silnika 110 i 115 KM i wnętrze satre i nowsze wraz ze zmienionymi

> lampami. Czy zawsze z tym nowym wnętrzem i lampami idzie moc silnika ? Czy to prawda, że ten

> stary silnik 110 KM jest żywotniejszy od tego 115 KM bodajże na pompowtryskiwaczach ? Jeśli

> celuje w ten rocznik to którego aytka szukac ? Przed liftem czy po ? No i takie ogólne pytańko

> na co zwrócić uwagę podczas oględzin autka ?

> Dzięki za posty.

tak, silnik 110km jest zdecydowanie żywotniejszy niz 115km na "pompkach", otoz ma on pompe wtryskową, 115km na pompowtryskach to kicha no.gif

Napisano

> tak, silnik 110km jest zdecydowanie żywotniejszy niz 115km na "pompkach", otoz ma on pompe

> wtryskową, 115km na pompowtryskach to kicha

z tego co czytałem i słyszałem, prawda ok.gif

Napisano

> tak, silnik 110km jest zdecydowanie żywotniejszy niz 115km na "pompkach", otoz ma on pompe

> wtryskową, 115km na pompowtryskach to kicha

alhambrę '99 110 km sprzedałem z przebiegiem 360tkm ,ale przy 280km wymieniłem turbosprężarkę.alhambrę '03 115km zrobioną na 140km sprzedałem z przebiegiem 260tkm i nie miałem z silnikiem najmniejszych problemów ,a wrażenia z jazdy nieporównywalne na korzyść pompowtrysków/nawet przed modyfikacją programu.ale ,albo miałem szczęście ,albo opłaciło się dbać o silnik głównie wcześniejsze wymiany oleju 12tkm .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.