Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wzmacniacz antenowy

Featured Replies

Napisano

Witam. Mam Fiata Uno który ma stare radio pionier. Kasetowe ogólnie słabe i stare. gdy włączam radio i jade to nie przerywają tylko jedynka i trójka polskiego radia których nie słucham a np stacje które lubie RMF eska Radio ZET przerywają gry jade i nie da sie tego słuchać. Czy taki wzmacniacz antenowy rozwiąrze sprawe?http://allegro.pl/samochodowy-wzmacniacz-antenowy-16db-abasco-i1597761590.html czy to wina radia? a może antena do wymiany?

Napisano

> Witam. Mam Fiata Uno który ma stare radio pionier. Kasetowe ogólnie słabe i stare. gdy włączam

> radio i jade to nie przerywają tylko jedynka i trójka polskiego radia których nie słucham a np

> stacje które lubie RMF eska Radio ZET przerywają gry jade i nie da sie tego słuchać. Czy taki

> wzmacniacz antenowy rozwiąrze

> sprawe?http://allegro.pl/samochodowy-wzmacniacz-antenowy-16db-abasco-i1597761590.html czy to

> wina radia? a może antena do wymiany?

nazywane przez allegrowiczow wzmacniaczem a w rzeczywistosci to separator antenowy

Napisano
  • Autor

> nazywane przez allegrowiczow wzmacniaczem a w rzeczywistosci to separator antenowy

a mógłbyś znaleść mi na allegro wzmacniacz antenowy? i ponawiam pytanie czy on załatwi sprawe? czy on cos da?

Napisano

> a mógłbyś znaleść mi na allegro wzmacniacz antenowy? i ponawiam pytanie czy on załatwi sprawe? czy

> on cos da?

raczej dowiedziałbym sie czy w fiacie jest może to samo z radiem co w skodzie lub volkswagenie, a mianowicie czy antena ma w stopce wbudowany wzmacniacz, jesli ma to wtedy bedzie dobrze dzialac tylko oryginalne radio z jakim auto wyjechalo z fabryki, poniewaz w oryginalnym radiu taki separator miales wbudowany od razu, teraz takie separatory wbudowane maja tylko nowsze radia, a wlasnie w przeciwnym wypadku gdy radio nie ma takiego separatora wbudowanego to pomaga wpiecie wlasnie takiego z allegro, a jesli nie pomoze wpiecie takiego separatora z allegro to pozostaje kupno nowej anteny z przewodem i pociągniecie nowej instalacji

Napisano

Sprawdź najpierw, czy kabel od anteny nie jest uszkodzony, czy ma przejście od anteny do wtyczki przy radiu.

Napisano

obstawiałbym skorodowane gniazdo antenowe na dachu.Najlepiej wymienić całość koszt nieduży dostać sie dość łatwo i sprawdzić czy jest poprawa ok.gif

Napisano

podepnę się do tematu: miałem radio larion i śmigało wszędzie jak głupie, łapało zasięg aż byłem zdziwiony. Zmieniłem na blaupunkta i jest ogólnie kaszanka :/ rmf fm łapie wszędzie ale z resztą stacji sobie nie radzi niestety tak jak Clarion. Jaka przyczyna i czy coś może pomóc??

Napisano

Na początek pobawiłbym sie ustawieniami radia czy masz włączone AF albo funkcję local

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.