Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

cc 700 problem

Featured Replies

Napisano

otóż mam pewien problem z moim cc 700przed zimą sprawowało się dobrze do czasu kiedy dorwałem 900 i 700 postała trochę w garażu niestety 900 poszła pod szlifierkę z powodu tragicznego stanu blacharskiego i wróciłem do 700 pierwsze ok 500km od palenia po zimie sprawowała się dobrze później zaczęły się cyrki na początku przy 3 i 4 biegu jak by się dławił i przygasał na sekundę kilka krotnie a jeśli się g trzymało cały czas na gazie przestawał po redukcji na np z 3 na 4 to samo przez chwile i spokój... wraz z robieniem kilometrów zaczęły się kolejne problemy zalewało świece i odpalić go nie mogłem (świece brązowe jak trzeba) wymieniłem na nowe problem dalej ten sam... do tego doszło jeszcze dziwne zjawisko jak wysiadam z samochodu nawet na rozgrzanym silniku i wyciągniętym ssaniu to potrafi zgasnąć... myślałem że mi zalewa bo ssanie się nie domyka więc sprawdziłem i faktycznie się nie domykało naprawiłem ale nic to nie dało... a teraz zauważyłem że jak postoi w garażu i jest zimny to nie ma szans żeby odpalić a jak go wypcham na słoneczko i tak się kilka godzin po opala to udaje mi się go zapalić prawie bez problemu... póki co nie ma problemu bo jeżdżę sc 900 na wtrysku mojej mamy ale to tylko przez 3 tygodnie bo wyjechała ale jak wróci to będzie mi mój bzyczek potrzebny na dojazdy do szkoły/pracy więc muszę coś z tym zrobić..a nie chce się go pozbywać bo mimo że mnie wnerwia nieziemsko czasami to go lubię;] byłbym naprawdę wdzięczny za każdą pomoc;]

Napisano

mój jak miał problem z odpaleniem jakiś czas temu to obwinołem końce przewodów izolacją bo miał przebicia i problem znikł

Napisano

Dokładnie to samo obstawiam. Jakaś lipa na kablach.

Jak są zawilgocone to nie pali bo jest przebicie. Wystarczy wysuszyć i auto odpala. Sprawdź dokładnie cewki, kable WN. ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.