Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

instrukcja obsługi solaris, volvo 7700

Featured Replies

Napisano

Witam

Czy ma ktoś ma instrukcję obsługi solarisa urbino 18 i volvo 7700 oraz volvo 7700A. Zależy mi przede wszystkim na wyświetlanych komunikatach oraz opisie kontrolek które się wyświetlają. Niestety jako kierowca bez przypisanego wozu nie we wszystkich autobusach jest dostępna instrukcja obsługi. A czasami się przydaje.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

> Witam

> Czy ma ktoś ma instrukcję obsługi solarisa urbino 18 i volvo 7700 oraz volvo 7700A. Zależy mi

> przede wszystkim na wyświetlanych komunikatach oraz opisie kontrolek które się wyświetlają.

> Niestety jako kierowca bez przypisanego wozu nie we wszystkich autobusach jest dostępna

> instrukcja obsługi. A czasami się przydaje.

> Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Twój kierownik ruchu powinien Ci wydać taką instrukcję bez łachy kara.gif.

Jeśli będzie się wykręcać to mogę porobić Ci skany tych komunikatów ale tylko z solarisa. Jest tego jednak trochę. A na aledrogo instrukcje do SU18 chodzą po dwadzieścia kilka zł ...

Napisano

> Witam

> Czy ma ktoś ma instrukcję obsługi solarisa urbino 18 i volvo 7700 oraz volvo 7700A. Zależy mi

> przede wszystkim na wyświetlanych komunikatach oraz opisie kontrolek które się wyświetlają.

> Niestety jako kierowca bez przypisanego wozu nie we wszystkich autobusach jest dostępna

> instrukcja obsługi. A czasami się przydaje.

> Z góry dziękuję i pozdrawiam.

będziesz w wawie?

mam oryginały do U18 zlosnik.gif

Napisano

> Służbowe... ?

mam swoje prywatne ze szkolenia w SB&C w Bolechowie palacz.gif

Napisano

> SU dla miasta Łodzi ?

hmm.gif wydawalo mi sie ze widzialem takiego...

Napisano

> wydawalo mi sie ze widzialem takiego...

No myślę,że nie trudno je spotkać, w 2008 roku wysłaliśmy Wam 62 sztuki U18, w tym roku dojedzie następne 15 a do tego 30 U12. Pytałem tylko czy autor wątku pracuje tam gdzie wskazuje jego profil waytogo.gif

Napisano
  • Autor

Tak pracuje w łodzi.

Niestety nikt nie dał mi żadnych instrukcji.

Tak jak pisałem najbardziej zależy mi na opisie kontrolek i symboli wyświetlanych na desce.

Widziałem takie na allegro ale wolałem spytać może ktoś ma na kompie i może podrzucić.

Pozdrawiam

PS. Niestety nie będę w W-wie

Napisano

> Tak pracuje w łodzi.

> Niestety nikt nie dał mi żadnych instrukcji.

> Tak jak pisałem najbardziej zależy mi na opisie kontrolek i symboli wyświetlanych na desce.

> Widziałem takie na allegro ale wolałem spytać może ktoś ma na kompie i może podrzucić.

> Pozdrawiam

> PS. Niestety nie będę w W-wie

jak znajdę chwilkę czasu to zrobię skany i podeślę biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> jak znajdę chwilkę czasu to zrobię skany i podeślę

Będę ogromnie wdzięczny

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Napisano

dziwne,u nas instrukcje leżą na biurku na dyspozytorni i to kilka egzemplarzy.rzeby kierowca musiał się starać o coś takiego facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> dziwne,u nas instrukcje leżą na biurku na dyspozytorni i to kilka egzemplarzy.rzeby kierowca musiał

> się starać o coś takiego

a ilu macie kierowców?

a ile macie solarisów?

Napisano

> a ilu macie kierowców?

> a ile macie solarisów?

trudne pytania zadajesz smile.gif kirowców to coś ok 400wzwyż ,solarisów krótkich już nie ma,poszły do oddziału w dąbrowie górniczej, teraz zostały jedynie urbino 15 coś ok 30 szt. większość z 2006 roku, a 7szt chyba z 2010 roku.

Napisano
  • Autor

Koledzy w różnych firmach są różne zwyczaje. U mnie nie ma dostępu do instrukcji ponieważ instrukcja znajduje się w każdym wozie (przynajmniej powinna). Jednak najczęściej jest zamknięta w schowku do którego kluczyk ma kierowca który wóz ma na stanie. Ja jeżdżąc na tzw. skoczka nie zawsze mam dostęp do nich.

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam

Napisano

Ze trzy lat temu kupiłem na allegro instrukcję do SU18 '2008 (bez paxowej klimy) za 9 złotych (opcja 'Kup teraz'). Jeśli masz dalej problem z jakimś fragmentem wiedzy o SU to proszę info na priv - będzie skanowanko wink.gif

Napisano
  • Autor

Jak na razie nie mam już problemu.

Ale bardzo dziękuję za pomoc. Dobrze że na forum można liczyć na pomoc.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.