Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yaris II - radio

Featured Replies

Napisano

Witam znów smile.gif

Wróciłem do tematu wejścia AUX w standardowym radiu Yarka.

Rocznik 2007. Radio o takie:

285025038-model_radia.jpg

Jest kilka rozwiązań/pomysłów. Potrzebuję kompletny opis pinów złączy na tylnej ścianie radia.

Głównie tych zaznaczonych na czerwono. Znalazłem częściową rozpiskę dla wersji US, ale tam całkowicie inne odbiorniki się pojawiają:|

Kto jest w stanie mi pomóc - ręka do góry :D

Złącza:

285025038-zlacza_radia.jpg

post-109325-14352512914738_thumb.jpg

Napisano

> Witam znów

> Wróciłem do tematu wejścia AUX w standardowym radiu Yarka.

> Rocznik 2007. Radio o takie:

> Jest kilka rozwiązań/pomysłów. Potrzebuję kompletny opis pinów złączy na tylnej ścianie radia.

> Głównie tych zaznaczonych na czerwono. Znalazłem częściową rozpiskę dla wersji US, ale tam

> całkowicie inne odbiorniki się pojawiają:|

> Kto jest w stanie mi pomóc - ręka do góry :D

> Złącza:

Obawiam się, że będzie podobnie jak z radiami w Avie czy Corollce e12 - nie ma bezpośredniego wejścia aux w kostce. Dokładniejsze info i pewnie rozpiskę gniazda znajdziesz na forum corolliclub, wcześniej czy później natknesz się na to:

jakiś tekst

Napisano

> Witam znów

> Wróciłem do tematu wejścia AUX w standardowym radiu Yarka.

> Rocznik 2007. Radio o takie:

> Jest kilka rozwiązań/pomysłów. Potrzebuję kompletny opis pinów złączy na tylnej ścianie radia.

> Głównie tych zaznaczonych na czerwono. Znalazłem częściową rozpiskę dla wersji US, ale tam

> całkowicie inne odbiorniki się pojawiają:|

> Kto jest w stanie mi pomóc - ręka do góry :D

> Złącza:

Spróbuj tutaj poszukac swojego radia.Z reguly te wyjścia w Toyotach sa podobne : http://www.ertasvc.ru/bd/toyota.htm

Napisano
  • Autor

> Obawiam się, że będzie podobnie jak z radiami w Avie czy Corollce e12 - nie ma bezpośredniego

> wejścia aux w kostce. Dokładniejsze info i pewnie rozpiskę gniazda znajdziesz na forum

> corolliclub, wcześniej czy później natknesz się na to:

> jakiś tekst

ja właśnie liczę, że będzie tak jak w podanym linku, który już przestudiowałem od A do Z.

aaaaleeeee - mam radio bez empeczy smile.gif - tym samym nie mam przycisków zmiany płyt i nie wiem czy to radio ma szansę zagrać ze "zmieniarką".

Napisano
  • Autor

> Spróbuj tutaj poszukac swojego radia.Z reguly te wyjścia w Toyotach sa podobne :

> http://www.ertasvc.ru/bd/toyota.htm

Ooo -jest tam radyjko "wyższe" - z obsługą MP3. Tylko opisu złączy nie widzę. :|

Napisano

> Ooo -jest tam radyjko "wyższe" - z obsługą MP3. Tylko opisu złączy nie widzę. :|

Dzisiaj zaglądnę do schematu, nie wiem czy była jakaś zmiana w samym radiu, ale teraz w standardzie jest złacze AUX między fitelami.

Napisano
  • Autor

> Dzisiaj zaglądnę do schematu, nie wiem czy była jakaś zmiana w samym radiu, ale teraz w standardzie

> jest złacze AUX między fitelami.

będę wdzięczny.

10:1, że w nowym Yarku zmienił się sam model radia - stąd możliwość podpięcia AUX'a.

Rozważam zmianę radia na model z obsługą MP3 i WMA - na 100% ma mozliwość sterowania zmieniarką.

Wtedy tylko kwestia dorobienia modułu do AUX smile.gif

Napisano

> będę wdzięczny.

> 10:1, że w nowym Yarku zmienił się sam model radia - stąd możliwość podpięcia AUX'a.

> Rozważam zmianę radia na model z obsługą MP3 i WMA - na 100% ma mozliwość sterowania zmieniarką.

> Wtedy tylko kwestia dorobienia modułu do AUX

Wychodzi na to że od listopada 2008 jest radio s wejściem AUX,

A masz w ogóle przycisk AUX na panelu?

Napisano
  • Autor

> Wychodzi na to że od listopada 2008 jest radio s wejściem AUX,

> A masz w ogóle przycisk AUX na panelu?

Nie mam przycisku AUX.

Zmieniłem radio na CQ-TS0570G (W58824). Ma dodatkowe złącze sterowania zmieniarką. Odpowiedni moduł pozwoli zmieniać utwory klawiszami radia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.