Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gumy stabilizatora

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie. Chce wymienic gumy stabilizatora tylko nie wiem jak je wyciagnac. Jakies podpowiedzi kto już to przerabiał moze sie pochwali

Napisano

> Jak w temacie. Chce wymienic gumy stabilizatora tylko nie wiem jak je wyciagnac. Jakies podpowiedzi

> kto już to przerabiał moze sie pochwali

Obejmy są dwuczęsciowe, na otworach są zaciskane w całość, zwykle większy śrubokręt i młotek pomaga w celu rozpołowienia. Wtedy trzeba zeszlifować te części które były zaciskane tak aby połówki ładnie się łaczyły i gotowe.

Napisano
  • Autor

Wielke dzieki kolego. Jutro sie biore za to:) pozdrawiam

Napisano

> Wielke dzieki kolego. Jutro sie biore za to:) pozdrawiam

To może jeszcze ktoś podrzuci koledze manual jak wciąnąć drążek bo to wcale nie takie hop siup jak ktoś nie robił. Coś gdzieś chyba o tym kiedyś było ( nie pamiętam gdzie ) więc jak ktoś pamięta...

Napisano

> To może jeszcze ktoś podrzuci koledze manual jak wciąnąć drążek bo to wcale nie takie hop siup jak

> ktoś nie robił.

A po co wyciągać drażek skoro gumy daje sie zmienić na aucie?

Napisano

> A po co wyciągać drażek skoro gumy daje sie zmienić na aucie?

Koledze chyba chodziło o to, że po odkręceniu drążka z obu stron trzeba go szarpnąć do siebie, żeby móc wygodnie pracować.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Koledze chyba chodziło o to, że po odkręceniu drążka z obu stron trzeba go szarpnąć do siebie, żeby

> móc wygodnie pracować.

> Pozdrawiam BAS

Chyba że tak smile.gif

Napisano

> A po co wyciągać drażek skoro gumy daje sie zmienić na aucie?

Wprawdzie nie miałem okazji tego robić ale jakoś kiepsko to widzę z wymianą na aucie. O ile pamiętam ( z czytania ) to były problemy z rozłączeniem obejm nawet na zdemontowanym drążku więc na aucie chyba łatwiej nie będzie. No sam jestem ciekaw....

Napisano

> Wprawdzie nie miałem okazji tego robić ale jakoś kiepsko to widzę z wymianą na aucie. O ile

> pamiętam ( z czytania ) to były problemy z rozłączeniem obejm nawet na zdemontowanym drążku

> więc na aucie chyba łatwiej nie będzie. No sam jestem ciekaw....

IMO konstrukcja taka sama jak w Marei, więc spokojnie da radę to zrobić na aucie mając młotek i przecinak.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> IMO konstrukcja taka sama jak w Marei, więc spokojnie da radę to zrobić na aucie mając młotek i

> przecinak.

> Pozdrawiam BAS

ja wymieniałem i trzeba wyjąc drążek , musisz odkręcić sanki przynajmniej je opuścić bo tak to lipa , w elearnie jest opis jak wyjąć ten j....y drążek...

z drugiej strony powiem szczerze ze te gumy z allegro to kicha i po roku musisz ponownie wymieniać, lepiej poszukaj na allegro całego drążka i go wymień

Napisano

> Wprawdzie nie miałem okazji tego robić ale jakoś kiepsko to widzę z wymianą na aucie. O ile

> pamiętam ( z czytania ) to były problemy z rozłączeniem obejm nawet na zdemontowanym drążku

> więc na aucie chyba łatwiej nie będzie. No sam jestem ciekaw....

W Tipo zrobiłem to na aucie, w Marei podobnie, w Stilo też się da. Wole się z tym pogimastykować niż rozebrac pół podwozia żeby drażek na wierzch wyjąć.

Napisano
  • Autor

panowie roboty nie ma duzo odkrecic dolne mocowanie koncowek drazka strabilizatora.odkreceamy sruby mocujace gumy staba, mi mlotek i przecinak nie pomogl. Wiertarka w reke + duze wiertlo rozwiercamy nity od spodu opaski uderzamy przecinakiem i mamy wszystko juz gotowe. Wyciagamy rozszczepione obejmy wkladamy nowe gumy i cieszymy sie stabilna jazda smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.