Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Suzuki DL 650 v-strom vs. Honda XL 700 Transalp

Featured Replies

Napisano

Jak w tamacie... nosze sie z zamiarem zakupu ktorego z powyzszych... klasa bardzo podobna... moce rowniez... interesuje mnie opinia uzytkownikow, wszelkie za i przeciw dotyczace wymienionych modeli

jesli chodzi o rocznik to poszukuje od 2007 w gore czyli raczej nowych wersji...

Napisano

> Jak w tamacie... nosze sie z zamiarem zakupu ktorego z powyzszych... klasa bardzo podobna... moce

> rowniez... interesuje mnie opinia uzytkownikow, wszelkie za i przeciw dotyczace wymienionych

> modeli

> jesli chodzi o rocznik to poszukuje od 2007 w gore czyli raczej nowych wersji...

tutaj masz sporo porównawczych danych użytkowych niekoniecznie stronniczych.

Napisano
  • Autor

> tutaj masz sporo porównawczych danych użytkowych niekoniecznie stronniczych.

no i stalo sie jasne ze szukam suzuki dl smile.gif

Napisano

> no i stalo sie jasne ze szukam suzuki dl

czyli wychodzi na to, że raczej turystyka szosowa Cię interesuje

Napisano
  • Autor

> czyli wychodzi na to, że raczej turystyka szosowa Cię interesuje

zdecydowanie tak, na szutry i inne lesne dukty nie mam zamiaru raczej wjezdzac

Napisano

> no i stalo sie jasne ze szukam suzuki dl

jeśli zakupisz pochwal się wrażeniami, przymierzam się też do zakupu, ale nie wiem czy w tym sezonie się uda jeszcze, w każdym razie trochę się oczytałem i wybieram się na jazdę testową do Suzuki, aczkolwiek chętnie zaczerpnę info z pierwszej ręki grinser006.gif

Napisano

> zdecydowanie tak, na szutry i inne lesne dukty nie mam zamiaru raczej wjezdzac

wiesz, jeszcze oprócz ON i OFF jest jeszcze bezusterkowość, klimat, poczucie wspólnoty, i niezapomniane chwile... więc jeśli i tego nie potrzebujesz to na mój LINK nie klikaj biglaugh.gif

Napisano

bezusterkowość, klimat, poczucie wspólnoty, i

> niezapomniane chwile...

tego może poszukać w innych miejscach (związanych z suzuki) ok.gif

Napisano
  • Autor

> wiesz, jeszcze oprócz ON i OFF jest jeszcze bezusterkowość, klimat, poczucie wspólnoty, i

> niezapomniane chwile... więc jeśli i tego nie potrzebujesz to na mój LINK nie klikaj

poczucie wspolnoty? co ja gej jestem?

kompletnie nie rusza mnie jazda w grupach zdecydowanie kupuje moto zeby jezdzic sam a nie z watacha roznorakich ludzi ktorzy w weekendy zamieniaja garniaki na skore i udaja bandytow na kolkach...

wybacz ale jesli kupujesz moto zeby czuc sie wspolnota to jestes bardzo samotnym czlowiekiem...

BTW nie tylko trampki maja forum...

Napisano
  • Autor

> jeśli zakupisz pochwal się wrażeniami, przymierzam się też do zakupu, ale nie wiem czy w tym

> sezonie się uda jeszcze, w każdym razie trochę się oczytałem i wybieram się na jazdę testową

> do Suzuki, aczkolwiek chętnie zaczerpnę info z pierwszej ręki

a wiec zakupilem smile.gif wczoraj w drodze powrotnej nakrecilem ponad 200km po drogach wiejskich i autostradzie... pierwsze wrazenie duuuuzy (teraz jezdzilem na malym bandycie) ale tylko z wygladu prowadzenie rewela, akcesoryjny wydech gada cudownie, jazda przy predkosciach 140km/h po autostradzie bajka, wygodna pozycja... jak narazie jestem zachwycony smile.gif

Napisano

jak narazie jestem zachwycony

i niech tak zostanie jak najdłużej ok.gif

szerokości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.