Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Próg Palio -Siena ??

Featured Replies

Napisano

Witam mam do was dwa pytania:

1. Czy próg w Palio i Sienie jest identyczny ?? Raczej jestem pewien że tak ale wolę zapytać wink.gif

2. Gdzie szukać tych progów ?? Bo u mnie w sklepie są strasznie drogie po 180 zł za sztukę a według mnie jak za niskiej jakości zamiennik to cena jest kosmiczna...

Pozdrawiam wink.gif

Napisano

> Witam mam do was dwa pytania:

> 1. Czy próg w Palio i Sienie jest identyczny ?? Raczej jestem pewien że tak ale wolę zapytać

> 2. Gdzie szukać tych progów ?? Bo u mnie w sklepie są strasznie drogie po 180 zł za sztukę a według

> mnie jak za niskiej jakości zamiennik to cena jest kosmiczna...

> Pozdrawiam

plastikowy nie

Napisano
  • Autor

No więc jak jest z tymi poszyciami progu między Sienią a Palio są takie same czy jednak inne ?? Już wiemy że nakładki na progi sa inne zlosnik.gif

Napisano

palio mialo wiekszy rozstaw osi wiec i dlugosc progu sie moze roznic, ale z drugiej strony wszedzie na allegro pisza ze progi sa te same do palio/sieny

Napisano

wydaje mi sie, ze palio i siena to te same progi, bo drzwi są identyczne. dzisiaj sie nawet przyglądałem jednemu palio i naprawde nie widac roznicy miedzy sieną

Napisano
  • Autor

> palio mialo wiekszy rozstaw osi wiec i dlugosc progu sie moze roznic, ale z drugiej strony wszedzie

> na allegro pisza ze progi sa te same do palio/sieny

No właśnie tez to widziałem..... i tym się sugeruje również że to to samo wink.gif

Napisano
  • Autor

> wydaje mi sie, ze palio i siena to te same progi, bo drzwi są identyczne. dzisiaj sie nawet

> przyglądałem jednemu palio i naprawde nie widac roznicy miedzy sieną

Zobaczymy.... zamówiłem podobno ORI poszycie na próg do Sieny w bajkowatej cenie mam nadzieje że będzie pasować zlosnik.gif bo jak nie będzie to nici z okazji oslabiony.gif

Napisano

> Zobaczymy.... zamówiłem podobno ORI poszycie na próg do Sieny w bajkowatej cenie mam nadzieje że

> będzie pasować bo jak nie będzie to nici z okazji

To sie pochwal co za ile i skąd biglaugh.gif

Bo pewnie chętnych będzie więcej zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> To sie pochwal co za ile i skąd

> Bo pewnie chętnych będzie więcej

Próg z allegro, było na sprzedaż podobno ORI poszycie (lewy bok) tylko bez tylnego błotnika na dniach pewnie już będzie to się okaże jakie to ORI hehe.gif ale w progu są powycinane wszystkie otwory do mocowania nakładki na próg więc myślę że może będzie dobrze zlosnik.gif cena to 150 zł więc myśle że nie jest zła skoro zamiennik u mnie w sklepie kosztuje 180 zł .......

Napisano

ja kupiłem wczoraj zamiennik w sklepie na osiedlu za 160 zł

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.