Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pochwalić się chciałem tuningiem karoserii

Featured Replies

Napisano

wczoraj był poniedziałek, jak zwykle trening-upalanko wieczorne na lotnisku i...

ktoś mi cholera szykany za ciasno ustawił. Po wyjściu pięęęęękny bok zakończony w bandzie z opon. O tyle mniej wstydu, że tyłem wpadłem. Szkoda tylko, że mnie "przytuliło" całym bokiem później. irked.gif

Jak myślicie? wgniotka na drzwiach odstrzeli po zastosowaniu youtubowego sposobu ze sprayem i suszarką?

Po spotkaniu z oponami:

85251342.jpg

myjnia szczotkowa+rozcieńczalnik+pasta lekkościerna palacz.gif

39206496.jpg

Napisano

> wczoraj był poniedziałek, jak zwykle trening-upalanko wieczorne na lotnisku i...

> ktoś mi cholera szykany za ciasno ustawił. Po wyjściu pięęęęękny bok zakończony w bandzie z opon. O

> tyle mniej wstydu, że tyłem wpadłem. Szkoda tylko, że mnie "przytuliło" całym bokiem później.

> Jak myślicie? wgniotka na drzwiach odstrzeli po zastosowaniu youtubowego sposobu ze sprayem i

> suszarką?

> Po spotkaniu z oponami:

> myjnia szczotkowa+rozcieńczalnik+pasta lekkościerna

nie lepiej zdjąć tapicerkę i wypchnąć ręką lub użyć czegoś innego a nie modzić jakimiś metodami z yt?

Napisano

> wczoraj był poniedziałek, jak zwykle trening-upalanko wieczorne na lotnisku i...

> ktoś mi cholera szykany za ciasno ustawił. Po wyjściu pięęęęękny bok zakończony w bandzie z opon. O

> tyle mniej wstydu, że tyłem wpadłem. Szkoda tylko, że mnie "przytuliło" całym bokiem później.

> Jak myślicie? wgniotka na drzwiach odstrzeli po zastosowaniu youtubowego sposobu ze sprayem i

> suszarką?

Tjaaaa napewno grinser006.gif

widze mocy nie opanowales 270751858-jezyk.gif hehe

zarcik a tak na serio szkoda furki no chyba ze to treningowka-rajdowka.

pozdro

Napisano
  • Autor

> nie lepiej zdjąć tapicerkę i wypchnąć ręką lub użyć czegoś innego a nie modzić jakimiś metodami z

> yt?

zobaczymy. Na filmikach fajnie to wygląda i dość bezinwazyjnie. Boję się, że ręką wypchnę za dużo albo zrobią się fałdy.

Napisano

> zobaczymy. Na filmikach fajnie to wygląda i dość bezinwazyjnie. Boję się, że ręką wypchnę za dużo

> albo zrobią się fałdy.

ja włożyłem deskę i uderzyłem w nią młotkiem efekt jest taki że wgniecenie zniknęło wink.gif

Napisano
  • Autor

> widze mocy nie opanowales hehe

moc jest ok. Panowanie nad nią też nieźle idzie. Tylko te opony bardzo szybko na mnie biegły... Nie dałem rady uciec.

grinser006.gif

Tak na serio to po wjechaniu w kałużę "lekko" przestał skrręcać dziad. Na początku szedłem przodem w opony, w ostatnim momencie przód skleił i odwinąłem się tyłem. Już prawie wyciągnąłem... prawie. Za szybko już było jak na mnie po prostu.

> zarcik a tak na serio szkoda furki no chyba ze to treningowka-rajdowka.

Szkoda to jak teściowa do studni wpadnie i się nie utopi tylko wodę zmąci.

Gdzie drwa rąbią tam wióry lecą. Nie uprawiam ecodrivingu na treningach. Samochód doprowadziłem do stanu "po" w godzinę. Pracuję nim więc nie było wyjścia, rano musiał być przynajmniej wizualnie "w miarę ok" palacz.gif

Upalam tylko od czasu do czasu. Jak widać za rzadko. Trzeba więcej trenować food.gif

Napisano
  • Autor

> ja włożyłem deskę i uderzyłem w nią młotkiem efekt jest taki że wgniecenie zniknęło

ok.gif

szukam deski oink.gif

Napisano

uzyj lepiej suszarki i lodu - dziala zajebiaszczo smile.gif koledze taka wgniote wyciagnalem smile.gif

Napisano

> Jak myślicie? wgniotka na drzwiach odstrzeli po zastosowaniu youtubowego sposobu ze sprayem i suszarką?

Myślimy że nie zlosnik.gif to jest pic na wodę fotomontaż , odpuść ...

Napisano

> Myślimy że nie to jest pic na wodę fotomontaż , odpuść ...

jak nie dziala jak dziala..

ja nagrzalem blache opalarka - ale trzeba uwazac zeby lakieru nie spalic :D jak jest goraco to nagle trzeba schlodzic i tez tak zrobilem... wgniotka wyciagnela sie ladnie. wiec jak nie dziala jak dziala..

Napisano

> nagle trzeba schlodzic i tez tak zrobilem... wgniotka wyciagnela sie ladnie. wiec jak nie

> dziala jak dziala..

a czym schladzales ?

Napisano

> a czym schladzales ?

powietrza z kompresora... ale lepszy jest suchy lod. albo cos co szybciej potrafi schlodzic.. szczesliwie dla nas bylo to ze kompresor byl zimny bo to bylo pare miesiecy temu i pizgalo na dworze i kompresor byl w nieoogrzewanym pomieszczeniu i nabity dzien wczesniej..

ogolnie chodzi o to ze po nagrzaniu blacha teoretycznie sie rozciaga a po szybkim schlodeniu kurczy dlatego wychodza wgniotki..

wiadomo ze sa wyjatki od regoly ale widzialem ze to dziala i na pewno warto sprobowac.

Napisano

> powietrza z kompresora... ale lepszy jest suchy lod. albo cos co szybciej potrafi schlodzic..

> szczesliwie dla nas bylo to ze kompresor byl zimny bo to bylo pare miesiecy temu i pizgalo na

> dworze i kompresor byl w nieoogrzewanym pomieszczeniu i nabity dzien wczesniej..

> ogolnie chodzi o to ze po nagrzaniu blacha teoretycznie sie rozciaga a po szybkim schlodeniu kurczy

> dlatego wychodza wgniotki..

> wiadomo ze sa wyjatki od regoly ale widzialem ze to dziala i na pewno warto sprobowac.

a lakier wtedy nie pęknie ?

Napisano
  • Autor

> a lakier wtedy nie pęknie ?

podobno zależy od lakieru. U mnie może popękać, 16 lat, byćmoże już trzecia warstwa na szpachli hehe.gif

Dlatego nie będę nawet próbował wyciągać tylnego błotnika bo tam na bank jest szpachla. Drzwi i przedni błotnik chyba "dziewicze" więc popróbujem. Zdam relację foto dla potomnych palacz.gif

Kto mi sprzeda pół kilo suchego lodu?

Napisano

> a lakier wtedy nie pęknie ?

no mi nie peklo wink.gif ale nie wiem :D

po nagrzaniu teoretycznie sie robi bardziej elastyczny ale nie wiem jak to sie ma do pozniejszego schlodzenia zlosnik.gif

Napisano

w e36 smile.gif

Napisano

a moze tak CI sie uda hehe.gif

Napisano

> a moze tak CI sie uda

ja mam właśnie takie małe wgniotki jak po gradobiciu na drzwiach pasażera. Hmmmm chyba najpierw spróbuje na jakimś Malczaku czy innym tego typu generalnie patent niezły tylko czym to oni psikają w takim szpraju ?

Napisano

> ja mam właśnie takie małe wgniotki jak po gradobiciu na drzwiach pasażera. Hmmmm chyba najpierw

> spróbuje na jakimś Malczaku czy innym tego typu generalnie patent niezły tylko czym to oni

> psikają w takim szpraju ?

stezone powietrze w sprayu smile.gif np do komputerow wink.gif tylko jak widzisz obracaja puszke do gory nogami wink.gif

ale zamiast tego uzyc mozesz czegos innego chodzi o to by szybko zmienic temperature blachy wink.gif

np : suchym lodem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.