Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Niemiec prosi o pomoc odnośnie 126p

Featured Replies

Napisano

Mam kontakt mailowy z Niemcem z Cottbus, który ma - uwaga - Fiata 126p, rocznik 2000. Prosi mnie on o pomoc. Otóż potrzebne są mu ramki ozdobne przednich szyb.

Czy coś takiego będzie pasować?

Dał mi zdjęcie, na którym pokazuje o co mu chodzi:

285066060-Bild0155%284%29.jpg

Pomocy zlosnik.gif

post-22221-14352513104182_thumb.jpg

Napisano

Bedzie pasowac kazdy do eleganta, bo rok 2000 to tylko elegant. Niech tylko napisze ile tych ramek potrzebuje bo sa w sumie 4 komplety (lewy wewn, i zewn oraz prawy wewn i zewn), kazdy po 2 szt (gora i dol). Przerabialem to niedawno u siebie.

Napisano
  • Autor

> Bedzie pasowac kazdy do eleganta, bo rok 2000 to tylko elegant.

A to z linku jest do eleganta?

Niech tylko napisze ile tych ramek

> potrzebuje bo sa w sumie 4 komplety (lewy wewn, i zewn oraz prawy wewn i zewn), kazdy po 2 szt

> (gora i dol). Przerabialem to niedawno u siebie.

Dobrze wiedzieć ok.gif. Spytam.

I jeszcze jedno pytanie mi się nasunęło. Czy w takim dajmy na to Inter- teamie dostanie się tego typu części do malucha? Jeśli tak, to jakie to mogą być ceny względem tych z allegro?

Napisano

> A to z linku jest do eleganta?

Tak, elegant.

> I jeszcze jedno pytanie mi się nasunęło. Czy w takim dajmy na to Inter- teamie dostanie się tego

> typu części do malucha? Jeśli tak, to jakie to mogą być ceny względem tych z allegro?

Obawiam sie, ze w Inter teamie nei ma tak jak nie ma w Inter carsie. Pozotaje jedynie allegro (tu sam kupowalem do siebie), ewentualnie sklep Moto Mar na ul. Kapelanka w Krakowie (tel w google). Maja takie rzeczy, ze mi czasami szczeka opadala - np nowy gaznik czy aparat zaplonowy do bisa, owe ramki, ktore u nich kupowalem czy tylna szyba do eleganta czy obudowa zegarow do FLa.

Napisano
  • Autor

> Tak, elegant.

> Obawiam sie, ze w Inter teamie nei ma tak jak nie ma w Inter carsie. Pozotaje jedynie allegro (tu

> sam kupowalem do siebie), ewentualnie sklep Moto Mar na ul. Kapelanka w Krakowie (tel w

> google). Maja takie rzeczy, ze mi czasami szczeka opadala - np nowy gaznik czy aparat

> zaplonowy do bisa, owe ramki, ktore u nich kupowalem czy tylna szyba do eleganta czy obudowa

> zegarow do FLa.

OK. Dzieki ok.gif

Napisano

> Tak, elegant.

> Obawiam sie, ze w Inter teamie nei ma tak jak nie ma w Inter carsie. Pozotaje jedynie allegro (tu

> sam kupowalem do siebie), ewentualnie sklep Moto Mar na ul. Kapelanka w Krakowie (tel w

> google). Maja takie rzeczy, ze mi czasami szczeka opadala - np nowy gaznik czy aparat

> zaplonowy do bisa, owe ramki, ktore u nich kupowalem czy tylna szyba do eleganta czy obudowa

> zegarow do FLa.

Pani Maria ma również profil na allegro i warto go czasami obserwować

http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=5264319

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.