Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Agila kaszle z rana...

Featured Replies

Napisano

Moja Agila przy pierwszym odpaleniu tylko z rana się krztusi. Przez pierwsze 5 sekund po zapaleniu, kaszle,chodzi jakby na 3 cylindry, czasami zgaśnie. Następne odpalenie już ok, zaobserwowałem to tylko rano.Potem cały dzień zapala prawidłowo, w nocy stoi w bardzo ciepłym garażu. Pomysły ??

Silnik 1,2 benzyna, z12xe, 2001 rok

Napisano

> Pomysły ??

tak mam pomysł i to bardzo dobry

napisz jaki masz tam silnik - bo nawet nie wiadomo czy mówisz o dieslu czy benzynie a może benzyna + lpg - wrózek tu nie ma wink.gif

Napisano
  • Autor

Podałem typ silnika w pierwszym poście, może miał ktoś podobny problem ? Błędów w komputerze brak,

Napisano
  • Autor

widzę że forum obcykane, tryska wiedzą. dzięki za pomoc hehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

> widzę że forum obcykane, tryska wiedzą. dzięki za pomoc

Prawie 1,5 roku na forum i nie wiesz że tu wróżek nie ma.

Z reszta widać po ilości postów że jak masz problem to żądasz natychmiastowej pomocy poza tym forum masz głęboko w rowie.

Jeżeli chodzi o Twój problem to przyczyny szukał bym w układzie zapłonowym, a dokładnie wymienił bym na początek świece zapłonowe. I to nie jakieś NGK czy inne wodotryski ale kup orginalne oplowskie.

Napisano
  • Autor

chyba po to jest forum aby tu szukać pomocy... to nie świece. problem rozwiązany, wystarczyło odłączyć aku na 10 min.

Napisano

> chyba po to jest forum aby tu szukać pomocy...

owszem ale skoro oczekujesz, że ktoś da ci cos od siebie i ci pomoże to wypadałoby dac też coś od siebie a przez te prawie 1,5 roku na forum po postach widać, że nastawiasz się tylko na łapczywe branie a nic sie nie udzielasz w drugą stronę old.gif

Nie wspominając już o tym, że 1,5 roku to dla ciebie za krótki czas abys zdołał sie przedstawić kolegom od których oczekujesz pomocy!!

Napisano

> Prawie 1,5 roku na forum i nie wiesz że tu wróżek nie ma.

> Z reszta widać po ilości postów że jak masz problem to żądasz natychmiastowej pomocy poza tym forum

> masz głęboko w rowie.

claps.gifok.gifclaps.gifok.gifclaps.gifok.gif

Napisano

> owszem ale skoro oczekujesz, że ktoś da ci cos od siebie i ci pomoże to wypadałoby dac też coś od

> siebie a przez te prawie 1,5 roku na forum po postach widać, że nastawiasz się tylko na

> łapczywe branie a nic sie nie udzielasz w drugą stronę

> Nie wspominając już o tym, że 1,5 roku to dla ciebie za krótki czas abys zdołał sie przedstawić

> kolegom od których oczekujesz pomocy!!

claps.gifclaps.gifclaps.gifclaps.gifclaps.gif

Napisano
  • Autor

Widzę że o dupi maryni wszyscy chcą rozmawiać, ale wiedzą motoryzacyjną zabłysnąć to kiepsko. Jestem userem wielu for, tu nic nie pisze po półtora roku temu napisałem pierwszy temat i nikt nic sensownego nie napisał. więc uważam że nie warto.

Napisano

> więc uważam że nie warto.

Skoro uważasz że nie warto to najlepiej skasuj swój profil. Nikt cię tu nie trzyma na siłę.

Napisano

> Widzę że o dupi maryni wszyscy chcą rozmawiać, ale wiedzą motoryzacyjną zabłysnąć to kiepsko.

sam niczym jeszcze na forum nie zabłysłeś więc uważam, że obrażanie innych userów jest nie na miejscu czerwona.gif

> Jestem userem wielu for,

no i co z tego?

tez jestem na wielu forach i nie uważam to za powód do dumy pad.gif

> tu nic nie pisze po półtora roku temu napisałem pierwszy temat i nikt

> nic sensownego nie napisał. więc uważam że nie warto.

droga wolna, idź pisz na wielu innych forach których jestes userem hahaha.gif

bo tu naprawde niewarto, tu sa sami zboczeńcy którzy tylko o du**e maryny by gadali grinser006.gif

EDIT: poświęciłem chwile czasu i przejrzałem google odnosnie" fircyk81" i o ile to sa twoje konta to faktycznie jestes na wielu forach tylko jest jedno małe "ale", na wiekszości z nich ilośc twoich postów wynosi średnio w okresie 2 lat od 0 do 5. Wiec widac że pewnie na innych forach też nie warto pisać hahaha.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.