Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Clio III - poprawa fabryki

Featured Replies

Napisano

Witajcie.

Ponieważ nie zadowala mnie do końca to co oferuje mi fabryczne nagłośnienie, chciałbym je trochę poprawić.

Radio chcę zostawić - oddzielny wyświetlacz+pilot+wejście USB+pogłaśnianie - pasuje mi.

Natomiast pomyślałem o wymianie przodu, oraz wygłuszeniu drzwi i boczków z tyłu (mam tylko 3 drzwi smile.gif ). Tylne głośniki bym zostawił bo i tak są z reguły mocno ściszone faderem.

Muzyka jakiej słucham to...wszystko smile.gif

Jak można to zrobić dobrze i budżetowo. Najchętniej oddałbym to gdzieś w Warszawie do zrobienia.

Co polecacie i jaki byłby koszt?

Napisano
  • Autor

> a jaki budzet?

Ma być tanio i dobrze.

Ma po prostu lepiej grać niż teraz, bo najbardziej wkurzają mnie rezonujące boczki frown.gif

Chciałbym się dowiedzieć jakie głośniczki lepsze wsadzić, ale raczej niskobudżetowe, choć nie koniecznie jakaś chińszczyzna.

Napisano

> Ma być tanio i dobrze.

> Ma po prostu lepiej grać niż teraz, bo najbardziej wkurzają mnie rezonujące boczki

> Chciałbym się dowiedzieć jakie głośniczki lepsze wsadzić, ale raczej niskobudżetowe, choć nie

> koniecznie jakaś chińszczyzna.

Na początek zainwestuj w dobre wygłuszenie ok.gif

Napisano

> Ma być tanio i dobrze.

> Ma po prostu lepiej grać niż teraz, bo najbardziej wkurzają mnie rezonujące boczki

> Chciałbym się dowiedzieć jakie głośniczki lepsze wsadzić, ale raczej niskobudżetowe, choć nie

> koniecznie jakaś chińszczyzna.

polukaj w necie co ludzie robia z tym autem w tych kwestiach, jak masz troche zdolnosci manualnych to wpadaj, mozna podlubac biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

Zamierzałem sobie wymienić na jakieś Helixy może przód.

Wygłuszenie to zrozumiałe, pytanie ile może kosztować taka operacja w jakiejś taniej wersji. I może gdzie warto to zrobić w Warszawie.

Napisano

> Zamierzałem sobie wymienić na jakieś Helixy może przód.

> Wygłuszenie to zrozumiałe, pytanie ile może kosztować taka operacja w jakiejś taniej wersji. I może

> gdzie warto to zrobić w Warszawie.

Rapid cos dlubie z tego co wiem. Ew samemu w garazu zlosnik.gif helixy sa ok.

budzetowe wytlumienie=dekara, czy moze jakies maty; tych APP itd nie polecam, maja sklonnosc do odklejania sie? :D

Napisano
  • Autor

> Rapid cos dlubie z tego co wiem. Ew samemu w garazu helixy sa ok.

> budzetowe wytlumienie=dekara, czy moze jakies maty; tych APP itd nie polecam, maja sklonnosc do

> odklejania sie? :D

Garażu nie mam teraz, więc dlatego chciałbym żeby ktoś to zrobił. Matiza i Nubirę robiłem sam dekarskimi, i jakoś wyszło.

Teraz nie mam gdzie podłączyć jakiejś opalarki nawet smile.gif

Napisano

> Garażu nie mam teraz, więc dlatego chciałbym żeby ktoś to zrobił. Matiza i Nubirę robiłem sam

> dekarskimi, i jakoś wyszło.

> Teraz nie mam gdzie podłączyć jakiejś opalarki nawet

20.GIF bierz i wpadaj na prage rotfl.gif

Napisano

Przy takiej temperaturze na dworze żadnej opalarki nie potrzeba smile.gif

Zdecydowanie polecam dedykowane maty niźli jakąś dekarkę.

Helixy dla mnie są dość miękkie kluchy do słuchania.

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Witajcie.

> Ponieważ nie zadowala mnie do końca to co oferuje mi fabryczne nagłośnienie, chciałbym je trochę

> poprawić.

> Radio chcę zostawić - oddzielny wyświetlacz+pilot+wejście USB+pogłaśnianie - pasuje mi.

> Natomiast pomyślałem o wymianie przodu, oraz wygłuszeniu drzwi i boczków z tyłu (mam tylko 3 drzwi

> ). Tylne głośniki bym zostawił bo i tak są z reguły mocno ściszone faderem.

> Muzyka jakiej słucham to...wszystko

> Jak można to zrobić dobrze i budżetowo. Najchętniej oddałbym to gdzieś w Warszawie do zrobienia.

> Co polecacie i jaki byłby koszt?

Na poczatek zrob dobre wygluszenie (tu moge polecic maty STP).

Dzieki temu zabiegowi od razu poczujesz roznice w brzmieniu nawet seryjnych glosnikow.

Jesli graja Ci plastiki (boczki) to szybki i latwy sposob to zastosowac gabke np DIETZ (choc jest dosc drogi ale mozna znalezc tansza alternatywe ;-)

Dopiero pozniej bym sie zastanawial nad wymiana systemu ;-)

Tu nic Ci nie doradze poki nie bede znal kwoty jaka chcesz przeznaczyc na to dlubanie ;-)

Pozdro :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.