Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Atos i wymiana sanek

Featured Replies

Napisano

witajcie

wylądował u mnie dzisiaj atos, diagnoza rozjechana belka (korozja) w aso wołają ok 1500zł właściciel szuka tańszej alternatywy, chociaż w sumie ja takiej nie widzę, bo podobno wszystkie używki są skorodowane, prawda to?

Napisano

> witajcie

> wylądował u mnie dzisiaj atos, diagnoza rozjechana belka (korozja) w aso wołają ok 1500zł

> właściciel szuka tańszej alternatywy, chociaż w sumie ja takiej nie widzę, bo podobno

> wszystkie używki są skorodowane, prawda to?

Większość.

Napisano

> witajcie

> wylądował u mnie dzisiaj atos, diagnoza rozjechana belka (korozja) w aso wołają ok 1500zł

> właściciel szuka tańszej alternatywy, chociaż w sumie ja takiej nie widzę, bo podobno

> wszystkie używki są skorodowane, prawda to?

W Atosie sanki to norma niestety sick.gif

Napisano
  • Autor

> W Atosie sanki to norma niestety

Dzisiaj wymontuje stare, trzeba do tego wyciągać układ napędowy czy da się podwiesić silnik?

Napisano

> Dzisiaj wymontuje stare, trzeba do tego wyciągać układ napędowy czy da się podwiesić silnik?

Pojęcia nie mam, po rozmowie z mechanikami w aso wiem o tej przpadłości, co do sposobów, to nie pomogę oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> Pojęcia nie mam, po rozmowie z mechanikami w aso wiem o tej przpadłości, co do sposobów, to nie

> pomogę

dobra już wiem, da się bez wyciągania silnika i skrzyni, wystarczy tylko zdemontować zawieszenie odkręcić śruby i zejdzie aż miło. Aż głupio brać za to 300zł grinser006.gif

Napisano

> dobra już wiem, da się bez wyciągania silnika i skrzyni, wystarczy tylko zdemontować zawieszenie

> odkręcić śruby i zejdzie aż miło. Aż głupio brać za to 300zł

aso kroiło 2kpln netto, robota+ części grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> aso kroiło 2kpln netto, robota+ części

ja liczę za samą robotę, właśnie dzwonił do mnie mój człowiek, belka wyjęta zjedzona w miejscu łączenia z wahaczem, a o dziwo reszta blachy spodu zdrowa. Widocznie belka, źle zabezpieczona fabrycznie.

Napisano

Czy to mocno skomplikowany element? Nie da się tego zwyczajnie dorobić, pospawać, albo wzmocnić te stare?

Napisano
  • Autor

> Czy to mocno skomplikowany element? Nie da się tego zwyczajnie dorobić, pospawać, albo wzmocnić te

> stare?

dzisiaj wieczorem będę dopiero to widział, ale jeśli mocowanie wahacza wyrwało się z tego w czasie jazdy to raczej jest już z tego sito. Myślałem już nawet aby odtworzyć całość z trwalszych materiałów ale jest to zbyt skomplikowane konstrukcyjnie więc gościu zamówił nowe.

Napisano

> dobra już wiem, da się bez wyciągania silnika i skrzyni, wystarczy tylko zdemontować zawieszenie

> odkręcić śruby i zejdzie aż miło. Aż głupio brać za to 300zł

jak odkreca sie wszystkie śruby bo czasami sie nie odkrecaja i wtedy 300zl to malo grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.