Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

cos obciera?

Featured Replies

Napisano

mam pytanie bo juz nie wiem co to moze byc tył -50 stałe przód gwint skrecony na około - 60 seicento mpi wszystko ładnie autko jezdzi normalnie tylko przy całym skręcie w prawo lub w lewo i ruszaniu z jedynki gdy dobrze sie przysłucham słychac jak co 2 sekundy cos obciera nie jest to nic powaznego ale wiecie wkurza co to moze byc wszystko przepatrzyłem nie wiem co to moze byc nie strzela nic nie stuka tylko tak obcierało tak delikatnie...??????? nie ustawiłem zbierznosci jeszcze moze to od tego???olac to czy szukac przyczyny

Napisano

a moze to nie wina zawisu tylko odwaznikow na felach, tych wewnetrznych. Przerabialem to ostatnio, po sklepaniu mlotkiem (delikatnym) tych klejonych kostek przestalo ocierac o jarzma/zaciski (jak zwal tak zwal - sie nie znam) waytogo.gif

zmienial ostatnio felgi? albo wywazal?

Napisano
  • Autor

> a moze to nie wina zawisu tylko odwaznikow na felach, tych wewnetrznych. Przerabialem to ostatnio,

> po sklepaniu mlotkiem (delikatnym) tych klejonych kostek przestalo ocierac o jarzma/zaciski

> (jak zwal tak zwal - sie nie znam)

> zmienial ostatnio felgi? albo wywazal?

nie zmianiał felg tylko nowy zawias ale na to samo wychodzi odwazniki ida bardzo blisko jazma wydawało mi sie ze nie dochodzą

ale podczas jazdy moze tak sie dziac sprawdze to bo co innego nie może byc!

Napisano

Jak Ty jeździsz? u mnie nie dało się jechać bez zbieżności po założeniu MTSa. Zacznij od zrobienia tego ok.gif

Napisano

> nie zmianiał felg tylko nowy zawias ale na to samo wychodzi odwazniki ida bardzo blisko jazma

> wydawało mi sie ze nie dochodzą

> ale podczas jazdy moze tak sie dziac sprawdze to bo co innego nie może byc!

wlasnie przy malych predkosciach (1 bieg) slychac delikatne tarcie. Jak nie to, to trzeba szukac dalej.

Pomysł: jeden idzie przy aucie, drugi nasluchuje gdzie obciera.

Napisano
  • Autor

> Jak Ty jeździsz? u mnie nie dało się jechać bez zbieżności po założeniu MTSa. Zacznij od zrobienia

> tego

przód mam ta techniksa tył mtsa po założeniu gwinta normalnie jezdzi auto nic nie sciąga puszcam kiere jedzie prosto wszytko chodzi ok już wiem co było własnie wróciłem z garażu wahacz obcierał o rant felgi od wewnątrz mały szlif bodszem dosłownie liznięcie i wszystko gra zbierznosc pojade zaraz ustawic jak przyjdą mi rozpórki od górnego zamontuje i jade pierwsze na zbierznosc tak jak pisałem wczesniej prosto jezdzi nie sciąga nic moze dlatego ze ustawiałem piasty do poziomicy jak zakładałem amorki:)))) ale kierownica sie przestawiłe po zmianie jednak troszke dzięki za sugestie moze to sie komus kiedys przyda!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.