Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dylemat co kupić?

Featured Replies

Napisano

Cześć. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie zakup motocykla, kilka lat temu jezdziłem na CBR1000 więc nie będzie to dla mnie nowość. Teraz szukam raczej sprzętu turystycznego do wygodnego podróżowania chociaż nie sądze żeby były to jakies długie trasy. Moto ma być nowe z salonu. Dla moich potrzeb kupiłbym jakiegoś mocnego sprzęta typu ZZR1400 , V-max czy VFR ale moto bedzie tez użytkowane przez mojego tate a on raczej na taki sprzet nie wsiądzie, chociaż znając zycie to on przejedzie sie 3 razy w roku a resztę będa ja jezdził.

Znajomy ma BMW R GS1200 i jest zachwycony ale ja po przejechaniu sie tym motorem już mniej, niby fajnie, wygodnie ale wibracje silnika jakieś dziwne i mnie to zniechęciło. Poza tym ma w głowei Yamahe XTZ 1200 oraz HONDE VARADERO.

Z turystyków zastanawiam się nad FJR, ST 1300 oraz GTR 1400.

Może ktoś z was ma jakieś doświadczenie z tymi modelami i doradzi coś w ewentualnym zakupie? Moimi faworytami są FJR oraz Varadero.

Napisano

ZZR 1400 jest malo ergonomiczne i nie kazdemu odpowiada, osmielil bym sie twierdzic, ze moze 5 - 10 % ludzi ktoirzy nim smigaja sa zadowoleni ( z ergonomi oczywiscie ). Sprzet i owszem mocny, pytanie tylko gdzie chcesz go wykozystac ?

FJR 1300 mi osobiscie nie lezy, brakuje mi w niej VI - go biegu. Technologia tez juz myszka traci.

Smigalem VFR 1200, sprzet tez nie dla kazdego, kanapa wyjatkowo twarda, ergonomia jako taka, to drogie moto gdzie po ca 70 km musialemzrobic przerwe. Vibracje w R 1200 GS Ci nie pasowaly, potrafie zrozumiec, te trzeba w tym motocyklu kochac, VFR traci je dopiero od 3 000 rpm.

Wymieniles BMW o ile Ci podpasuje, to karnij sie Cyz to K 1300 S albo K 1300 GT, te juz powinne byc kansze, boprodukcja zostala wlasnie zakonczona - K 1600 GT / GTL.

wink.gif

Napisano

> Cześć. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie zakup motocykla, kilka lat temu jezdziłem na CBR1000

> więc nie będzie to dla mnie nowość. Teraz szukam raczej sprzętu turystycznego do wygodnego

> podróżowania chociaż nie sądze żeby były to jakies długie trasy. Moto ma być nowe z salonu.

> Dla moich potrzeb kupiłbym jakiegoś mocnego sprzęta typu ZZR1400 , V-max czy VFR ale moto

> bedzie tez użytkowane przez mojego tate a on raczej na taki sprzet nie wsiądzie, chociaż

> znając zycie to on przejedzie sie 3 razy w roku a resztę będa ja jezdził.

> Znajomy ma BMW R GS1200 i jest zachwycony ale ja po przejechaniu sie tym motorem już mniej, niby

> fajnie, wygodnie ale wibracje silnika jakieś dziwne i mnie to zniechęciło. Poza tym ma w

> głowei Yamahe XTZ 1200 oraz HONDE VARADERO.

> Z turystyków zastanawiam się nad FJR, ST 1300 oraz GTR 1400.

> Może ktoś z was ma jakieś doświadczenie z tymi modelami i doradzi coś w ewentualnym zakupie? Moimi

> faworytami są FJR oraz Varadero.

moze z innej beki ale moze Suzuki V-strom? 1000 nawet jezdzi smile.gif tylko w polsce nowa tylko 650 jest dostepna...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.