Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[H]Chlapacze przód

Featured Replies

Napisano

Zastanawiam sie nad montażem oryginalnych na przód, ale czy trzeba wiercic otwory montażowe czy bez wiercenia sie obejdzie? I czy wogóle warto to montować?

Napisano

> Zastanawiam sie nad montażem oryginalnych na przód, ale czy trzeba wiercic otwory montażowe czy bez

> wiercenia sie obejdzie? I czy wogóle warto to montować?

nie kojarzę jak jest w A-H ale we wszystkich innych modelach montaż oryginalnych chlapaczy nie wymagał wiercenia czegokolwiek - montowało się zawsze na spinki i otwory technologiczne, zapewne w H też tak jest ale niech koledzy potwierdzą,

a czy w ogóle montować? moim zdaniem warto, u nas na drogach jest tyle syfu że szkoda piaskować błotniki, drzwi i progi,

brat

Napisano

> Zastanawiam sie nad montażem oryginalnych na przód, ale czy trzeba wiercic otwory montażowe czy bez

Warto. A wiercić trzeba tylko w plastykowych nadkolach. Tył też warto. wink.gif

Napisano

Kolego nie trzeba nic wiercić - wystarczy ze użyjesz dobrych wkrętów - które wejdą w plastik. Do tego sa chyba po dwie spinki. Tylko staraj się czyścić zawartość pod chlapaczem - ja miałem założone i w tych miejscach mam rdze na elementach.

Napisano

> ja miałem założone i w tych miejscach mam rdze na elementach.

Można się przed tym ustrzec naklejając w miejscu styku chlapacza i błotnika paski przeźroczystej folii (takiej jak np. klei się pod magnes anteny CB). U mnie po 6-ciu latach były tylko rysy na foli, lakier pod nią nienaruszony (przy wymianie błotnika dokonałem ekspertyzy wink.gif ). Czyli spełniła swoje zadanie.

Pozdroofka

Napisano

> Można się przed tym ustrzec naklejając w miejscu styku chlapacza i błotnika paski przeźroczystej

> folii

o to, to, to ok.gif

nie wiem jak w fabrycznym zestawie do A-H ale w zestawie na przód do A-G są fabrycznie pakowane paski folii 3M do naklejenia na błotnik - inna sprawa, że są dość wąskie i albo trzeba dobrze utrafić klejąc je na błotnik aby się nie rysował - albo zorganizować sobie szersze paski tej folii i spokojnie podkleić,

brat

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.