Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotka potrzebna

Featured Replies

Napisano

Potrzebna fotka miejsca, gdzie przykręca się linkę licznika (silnik 1.4) - znajoma albo zgubiła jakąś cześć podczas demontażu linki albo coś wpadło do środka i się zmieliło, bo linka nie sięga do wielowypustu w skrzyni...

Napisano

Bo może jest za krótka. Tego jest kilka długości i wiecznie jest z tym problem. najlepiej jest pocisnąć do sklepu ze starą linką.

Napisano

> Potrzebna fotka miejsca, gdzie przykręca się linkę licznika (silnik 1.4) - znajoma albo zgubiła

> jakąś cześć podczas demontażu linki albo coś wpadło do środka i się zmieliło, bo linka nie

> sięga do wielowypustu w skrzyni...

wieloklin (koncówka linki która wchodzi w skrzynie) może być inny, były co najmniej 2 rodzaje i jak u siebie wymieniałem też był z tym problem, najlepiej iść ze starą linką do sklepu

Napisano
  • Autor

> Bo może jest za krótka. Tego jest kilka długości i wiecznie jest z tym problem. najlepiej jest

> pocisnąć do sklepu ze starą linką.

Nie nie, linka jest taka sama, ewidentnie czegoś brakuje

Napisano

tam raczej ciężko jest co kolwiek uszkodzić. Może jej coś wpadło do środka i blokuje?

Jutro postaram ci sie zrobic jak cos gdzie powinna wchodzic linka (jak sie wyrobie)

Może to cos pomoże jakiś tekst

Napisano

> Nie nie, linka jest taka sama, ewidentnie czegoś brakuje

No to najprawdopodobniej rozpadł się mechanizm napędu. Zdarza się że wraz z wyciąganą linką wychodzi część która unieruchamia ją w mechanizmie. Można go wymontować i podmienić na sprawny. To kwestia odkręcenie jednej śrubki/nakrętki.

Napisano
  • Autor

> No to najprawdopodobniej rozpadł się mechanizm napędu. Zdarza się że wraz z wyciąganą linką

> wychodzi część która unieruchamia ją w mechanizmie. Można go wymontować i podmienić na

> sprawny. To kwestia odkręcenie jednej śrubki/nakrętki.

No właśnie chciałem wyciągnąć całość, odkręciłem takiego imbusa z boku, ale nic nie rusza się... więc chciałem foto, szukałem nawet na Allegro, ale jak na złość każdy ma z przykręconą linką...

Napisano
  • Autor

Dzięki !

Czyli nie mam ślimaka (tego plastykowego), pewnie leży w skrzyni albo się zmielił... Dzięki, bardzo mi pomogłeś smile.gif

Napisano

> Dzięki !

> Czyli nie mam ślimaka (tego plastykowego), pewnie leży w skrzyni albo się zmielił... Dzięki, bardzo

> mi pomogłeś

Tak jak powiedziałem - to Drupi Ci pomógł, ja tylko wrzuciłem w jego imieniu te foty grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.