Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ręce opadają ...zwarcie

Featured Replies

Napisano

witam mam problem ....chodzi o zwarcie w instalacji chyba

..opis sytuacji:

przekręcam kluczyk i w tym momencie zaczynają przygasać kontrolki i skacze wskazówka obrotomierza i słychać cykanie w bezbieczniku/przekażniku tym czerwonym zaznaczone na foto a gdy chce przekręcić kluczyk dalej by odpalić to gasnie wszystko tak jakby prądu brakowało moje pytanie od czego są te dwa przekażniki jeden czerwony drugi czarny ? dokąd idzie ich wiązka ? czym to moze być spowodowane przekażnik są nowe obydwa bezpieczniki sprawdzone wszystkie ..byłem na kompie wykazało błąd ,,zwarcie filtra oparów paliwa,, z góry Dzięki za pomoc w tej kwestii

ps pacjent 1.1 spi seicento

post-143956-14352513405608_thumb.jpg

Napisano

> witam mam problem ....chodzi o zwarcie w instalacji chyba

> ..opis sytuacji:

> przekręcam kluczyk i w tym momencie zaczynają przygasać kontrolki i skacze wskazówka obrotomierza i

> słychać cykanie w bezbieczniku/przekażniku tym czerwonym zaznaczone na foto a gdy chce

> przekręcić kluczyk dalej by odpalić to gasnie wszystko tak jakby prądu brakowało moje pytanie

> od czego są te dwa przekażniki jeden czerwony drugi czarny ? dokąd idzie ich wiązka ? czym to

> moze być spowodowane przekażnik są nowe obydwa bezpieczniki sprawdzone wszystkie ..byłem na

> kompie wykazało błąd ,,zwarcie filtra oparów paliwa,, z góry Dzięki za pomoc w tej kwestii

> ps pacjent 1.1 spi seicento

posprawdzaj najpierw masy.

jesli nie to to miernik do reki i lecisz zlosnik.gif

Napisano

widzisz te wtyczke na przednim pasie? Wez ja rozepnij, przeczysc styki...

Napisano

> witam mam problem ....chodzi o zwarcie w instalacji chyba

> ..opis sytuacji:

> przekręcam kluczyk i w tym momencie zaczynają przygasać kontrolki i skacze wskazówka obrotomierza i

> słychać cykanie w bezbieczniku/przekażniku tym czerwonym zaznaczone na foto a gdy chce

> przekręcić kluczyk dalej by odpalić to gasnie wszystko tak jakby prądu brakowało moje pytanie

> od czego są te dwa przekażniki jeden czerwony drugi czarny ? dokąd idzie ich wiązka ? czym to

> moze być spowodowane przekażnik są nowe obydwa bezpieczniki sprawdzone wszystkie ..byłem na

> kompie wykazało błąd ,,zwarcie filtra oparów paliwa,, z góry Dzięki za pomoc w tej kwestii

> ps pacjent 1.1 spi seicento

jeden łączy cewki i pompe paliwa a drógi łączy ecu do "pracy". Odedpnij filtr oparów paliwa i wykasuj bledy (jak masz gdzie) jak bląd pozostsnie to wiązka do oblukania a jeśli nie to ten elektrozawór do wymiany

Napisano
  • Autor

Dzięki wielkie blagam.gif bo juz minie po prostu angryfire.gif coś trafia jak jade do mechanika i najlepiej by pół silnika wymienił.. jutro tzn dziś posprawdzam co sie da i do czego bede miał dojscie bez kanału

Napisano
  • Autor

a więc usterką była przerwana masa idąca od skrzyni w środku izolacji, nie było tego widać wogóle dopiero jak ją odkręciłem od karoserii to końcówka sama wypadła z reszty kabla , Dzięki jeszcze raz za podpowiedzi

Napisano

> a więc usterką była przerwana masa idąca od skrzyni w środku izolacji, nie było tego widać wogóle

> dopiero jak ją odkręciłem od karoserii to końcówka sama wypadła z reszty kabla , Dzięki

> jeszcze raz za podpowiedzi

Miałem tak samo i pół dnia spędziłem żeby do tego dojść grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.