Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

uno nie odpala

Featured Replies

Napisano

witam!potrzebuje pomocy krece,krece,ale nie gada:(sprawdzilem iske-jest,jak sprawdzic pome paliwa??powinna buczec przy przekreceniu stacyjnki.stalo mi sie to wczoraj,jak jechalem ulica i przejechalem prze kaurze i wtedy zgasl i nie odpalil;(Pomozcie

Napisano

NTK zlosnik.gif

Napisano

przepraszam bardzo , ale masz w podpisie ze pracujesz jako mechanik...i nie wiesz jak sprawdzic czy pompa paliwa dziala ? proponuje sie przekwalifikowac a nie naprawiac ludziom auta zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

lepiej weryfikowac pewne sprawy a nie na pale co kolwiek robic mad.gif

Napisano

Czepiasz się grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> lepiej weryfikowac pewne sprawy a nie na pale co kolwiek robic

no to ja przepraszam...jak chcesz zaczac od weryfikacji to na forum jest cos takiego jak szukajka - polecam , wiele mozna sie dowiedziec zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

chcialem pomocy w weryfikacji ale jak macie takie podejscie to dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mad.gif

Napisano

> Czepiasz się

ostatnio jakis zlosliwy sie robie , moze to pogoda hmm.gifhmm.gif

Napisano

> chcialem pomocy w weryfikacji ale jak macie takie podejscie to dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a prosze bardzo....jeszcze dopisze ze przed nacisnieciem "wyslij posta" mozna sprawdzic czy przypadkiem nie napierdziela sie bledami ortograficznymi jak gnojem po polu bo to nie ladnie.... Milego dnia 20.GIF

Napisano

> lepiej weryfikowac pewne sprawy a nie na pale co kolwiek robic

I warto też kupić słownik grinser006.gif

A tak przy okazji - można experymentować na autach klientów, lecz o swoje się dba pytając na Forum, czy czegoś nie spieprzę zlosnik.gif

Napisano

> ostatnio jakis zlosliwy sie robie , moze to pogoda

Może starzejesz się grinser006.gif

Napisano

> pierwszy

Bywa wink.gif

Napisano

> chcialem pomocy w weryfikacji ale jak macie takie podejscie to dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie za ma grinser006.gifco Panie "mechaniku" zlosnik.gif

Napisano

> tja....nie ma letko

Ale bywa ciężko grinser006.gif

Napisano
  • Autor

cwaniaki z miodem w uszach,cieszcie sie i uchami klaskajcie mad.gif

Napisano

co poniektórzy to potrafią spławić "świeżaków"...

i jak tu ma być nas coraz więcej? hmm.gif

Napisano

eee tam, na towarzyskim jesteś cool.gif

Napisano
  • Autor

> co poniektórzy to potrafią spławić "świeżaków"...

> i jak tu ma być nas coraz więcej?

zgadzam sie z Toba kolego cwaniaki sie same prosza icon_rolleyes.gif

Napisano
  • Autor

jak by byli normali to by sie chcialo wchodzic tu czesciej a tak to jak jest potreba to wejde. mad.gif

Napisano

to kącik towarzyski a nie techniczny, spamem zajechało i tyle a to że kolo dobitnie odebrał wypowiedzi Cziba i Hysia to przykro mi ale tak tu było od zawsze, mniej kolorów może miało... grinser006.gif

Napisano

> zgadzam sie z Toba kolego cwaniaki sie same prosza

jak masz jakieś obiekcje to są jeszcze unofani albo inne coś w ten deseń. tam się modlą do uno, liżą sobie pupcie itd smile.gif

Napisano

> cwaniaki z miodem w uszach,cieszcie sie i uchami klaskajcie

Ja sobie jajcami poobijam o uda oink.gifzlosnik.gif

Napisano

mam radę:

przyzwyczaj się do tego... olej...

co do pomocy z pompą

wieczorkiem takim poźnym mogę wyslać Ci skan z książki... generlanie polecam kupić taką książkę tj. Dieter Korp "Fiat Uno Reguluję i naprawiam"

Idealna dla każdego... zwłaszcza takiego amatora jak ja zlosnik.gifgrinser006.gif

No i nie ten kącik... tzn. takie o takie rzeczy pytamy na technicznym. waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> jak masz jakieś obiekcje to są jeszcze unofani albo inne coś w ten deseń. tam się modlą do uno,

> liżą sobie pupcie itd

troche kultury i bedzie ok,a nie odrazu tu najerzdzac................... angryfire.gif

Napisano

moze to pogoda, moze to brak alko pub2.gif

Napisano

> to kącik towarzyski a nie techniczny, spamem zajechało i tyle a to że kolo dobitnie odebrał

> wypowiedzi Cziba i Hysia to przykro mi ale tak tu było od zawsze, mniej kolorów może miało...

ale można zrobić to delikatnie... chłopak nowy jest i może nie wiedzieć... A WY się zachowujecie jakby to któryś ze starych klubowiczów zrobił.

Napisano

> troche kultury i bedzie ok,a nie odrazu tu najerzdzac...................

kultura tutaj jest ale najpierw tak jak pisali, szukajka raz, dwa:rozróżnienie kącików, trzy: trochę cierpliwości, cztery: trochę samokrytyki a nie od razu spinanie pośladów i wyzywanie innych, kolejna sprawa to taka że Ty nas pierwszy wyzwałeś od chamów a nie my cool.gif

Napisano

> a prosze bardzo....jeszcze dopisze ze przed nacisnieciem "wyslij posta" mozna sprawdzic czy

> przypadkiem nie napierdziela sie bledami ortograficznymi jak gnojem po polu bo to nie

> ladnie.... Milego dnia

tekst lata claps.gifclaps.gifclaps.gifzlosnik2.gifrotfl.gif

Napisano

> jak masz jakieś obiekcje to są jeszcze unofani albo inne coś w ten deseń. tam się modlą do uno,

> liżą sobie pupcie itd

claps.gif

Masz talent do zachecania ludzi, żeby tu się zagnieździli...

Napisano

> troche kultury i bedzie ok,a nie odrazu tu najerzdzac...................

kultura to także ortografia i gramatyka ok.gif

kultura to przestrzeganie zasad panujących na forum ok.gif

kultura to uszanowanie i stosowanie się do podziału kącików na towarzyski i techniczny ok.gif

Napisano

> Masz talent do zachecania ludzi, żeby tu się zagnieździli...

miewam takie chwile cool.gif wiesz o tym najlepiej oink.gif

Napisano
  • Autor

> kultura tutaj jest ale najpierw tak jak pisali, szukajka raz, dwa:rozróżnienie kącików, trzy:

> trochę cierpliwości, cztery: trochę samokrytyki a nie od razu spinanie pośladów i wyzywanie

> innych, kolejna sprawa to taka że Ty nas pierwszy wyzwałeś od chamów a nie my

napweno nie naskoczsylem,ciekawe jak na codzien gadasz czy tez jestes taki sympatyczny i opryskliwy jak tu??????

Napisano

> napweno nie naskoczsylem,ciekawe jak na codzien gadasz czy tez jestes taki sympatyczny i opryskliwy

> jak tu??????

zdarza się waytogo.gif

ale na ogół jestem sympatycznym, miłym chłopakiem smile.gif

chyba popadam w chwilowy samozachwyt 001.gif

Napisano

Pompa powinna buczeć po przekręceniu kluczyka. A tak w ogóle który rocznik Uno?

Napisano
  • Autor

> kultura to także ortografia i gramatyka

> kultura to przestrzeganie zasad panujących na forum

> kultura to uszanowanie i stosowanie się do podziału kącików na towarzyski i techniczny

powiem tak szkoda slow,i czytania takich glupot,zamiast odrazu napisac by pojsc na tech.to poco??lepiej zgnebic itd.??

Napisano
  • Autor

> Pompa powinna buczeć po przekręceniu kluczyka. A tak w ogóle który rocznik Uno?

96 33Kkw

Napisano

> powiem tak szkoda slow,i czytania takich glupot,zamiast odrazu napisac by pojsc na tech.to

> poco??lepiej zgnebic itd.??

nie zgnębić, pisałem Ci o dystansie, przynajmniej coś się dzieje na kąciku.

tak jak pisał pavel_ że buczy po przekręceniu kluczyka. jak nie buczy to sprawdź przekaźnik albo samą pompę. wykręć świece, osusz gniazda i kable. jeszcze zależy jak go mocno zalałeś.

sprawdź palec i kopułkę czyli podstawowe rzeczy, czujnik położenia wału itd po kolei

Napisano
  • Autor

> Pompa powinna buczeć po przekręceniu kluczyka. A tak w ogóle który rocznik Uno?

masz jakas rade kolego??

confused.gif

Napisano

Gumka uwiera? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> nie zgnębić, pisałem Ci o dystansie, przynajmniej coś się dzieje na kąciku.

> tak jak pisał pavel_ że buczy po przekręceniu kluczyka. jak nie buczy to sprawdź przekaźnik albo

> samą pompę. wykręć świece, osusz gniazda i kable. jeszcze zależy jak go mocno zalałeś.

> sprawdź palec i kopułkę czyli podstawowe rzeczy, czujnik położenia wału itd po kolei

po dobie paliwo powinno odparowac,przekaznik od pompy znajduje sie pod maska czy przy bezpiecznikach??

Napisano

> po dobie paliwo powinno odparowac,przekaznik od pompy znajduje sie pod maska czy przy

> bezpiecznikach??

mówię o zalaniu przez wodę bo pisałeś że zdechł po spotkaniu z kałużą

przekaźnik jest pod machą w skrzyneczce na prawym kielichu z nalepką błyskawicy

Napisano
  • Autor

> mówię o zalaniu przez wodę bo pisałeś że zdechł po spotkaniu z kałużą

> przekaźnik jest pod machą w skrzyneczce na prawym kielichu z nalepką błyskawicy

zgadza sie zdech po przejechaniu przez kauze sprawdzalem palec(czyscilem go),a ktory to przekaznik od pompy ten blizej podszybia,cz od str.cewki??

Napisano

Mnie na szczescie wprost, bez zlosliwosci, odpisales, ze na dzisiejszym filmiku to byly kawalki ukladu roznicowego. wink.gif I dobrze, ze nie dogryzles, bo bym oddal przy najblizszej okazji. smile.gif A tak tez bede musial wprost, bez zlosliwosci, odpowiedziec na Twoje pytanie. wink.gif Pozdro. smile.gif

Napisano

> cwaniaki z miodem w uszach,cieszcie sie i uchami klaskajcie

rotfl.gif lubie klaskac uchami hehe.gifhahaha.gif

Napisano

> Mnie na szczescie wprost, bez zlosliwosci, odpisales, ze na dzisiejszym filmiku to byly kawalki

> ukladu roznicowego. I dobrze, ze nie dogryzles, bo bym oddal przy najblizszej okazji. A tak

> tez bede musial wprost, bez zlosliwosci, odpowiedziec na Twoje pytanie. Pozdro.

zlosnik.gif

Napisano

ma byc wiecej ale z takim poziomem wypowiedzi to na onet...i sie nie stawiaj nono.gifsmirk.gif

Napisano

prosze po raz ostatni - poluzuj warkoczyk skromny.gif

Napisano

> ale można zrobić to delikatnie... chłopak nowy jest i może nie wiedzieć... A WY się zachowujecie

> jakby to któryś ze starych klubowiczów zrobił.

sluchaj no , panie muzyk....jest podwieszony watek ?? jest , co jest tam napisane czytal ?? Jak wchodzisz na kacik to rzuca sie w oczy watek o tytule WITAMY Nowych ....

A tam jest jak byk napisane :

Quote:

1. Jak się już zarejestruję na forum - uzupełnię profil.

2. Jak będę miał uzupełniony profil to się przywitam w pierwszym poście.

3. W pierwszej kolejności przeczytam wątki podwieszone.

4. Zanim założę nowy wątek przejrzę wiadomości chociaż z ostatniego miesiąca.

5. Zanim zapytam gdzie cokolwiek kupić albo naprawić - sprawdzę w profilu czy wpisałem skąd jestem.

6. Jeśli chcę założyć nowy wątek - zobaczę do czego służy opcja SZUKAJ.

itd itp

....ale widze ze ty masz wye.....e na to i bedziesz uparcie jak don kichot z grodziska bronic nowych ktorzy maja problemy ze slowem pisanym i nie potrafia sie zastosowac do pierwszych 6 punktow regulaminu....kolega skoro pierwsze piec zrozumial to o 6 musial zapomniec najwyrazniej smile.gif ty tez miales ponad rok problem z przyjeciem go do wiadomosci ale jak widze znowu zapomniales....moze jakis mod powinien ci odswiezyc pamiec hmm.gif wiec sie chlopaku ogarnij , ja cie ladnie prosze...to nie ONET tylko autokacik...skoro udalo sie przejsc i ZROZUMIEC jakze trudny proces rejestracji na tym forum to przeczytanie regulaminu osobie myslacej nie powinno sprawic duzego problemu , nie ? wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.