Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blue&me w Cromie II

Featured Replies

Napisano

Blue&Me to fajny dodatek umożliwiający odtwarzanie muzy z pendrive'a, a także zestaw głośnomówiący do telefonu.

Mam to cudo u siebie... Po kilku dniach użytkowania mam kilka pytań na które nie znalazłem odpowiedzi:

1. jak B&M zmusić do zapamiętania poziomu głośności połączeń? Za każdym razem poziom jest bardzo niski i muszę bardzo podgłaśniać, co jest wielce wkurzające i niewygodne...

2. Czy centralka B&M jest umieszczona w miejscu przeznaczonym na zmieniarkę (schowek po stronie pasażera?)?

3. Czy z centralki jest dodatkowe wyjście USB, które można wykorzystać np do zasilania telefonu/nawigacji?

4. Wgrywałem oprogramowanie 5.5 i pliki językowe PL, jednak nie wyświetla polskich znaków... Czy jest możliwość aby poprawnie wyświetlał kontakty? Problem jest z nazwiskami zaszynającymi się na Ł frown.gif

5. Czy można w książce adresowej zmieniać sortowanie np po nazwiskach, a nie imionach?

Napisano

> Blue&Me

Tak wiele pytań.... hehe.gif niestety nie znam odpowiedzi na nie... zlosnik.gif

Sam poszukuję instalacji elektrycnej z B&M w Cromie aby zobaczyć z czego to sie składa.... confused.gif

Mam tylko to...

285175132-BnM.jpg

post-15502-1435251355794_thumb.jpg

Napisano

> 1. jak B&M zmusić do zapamiętania poziomu głośności połączeń? Za każdym razem poziom jest

> bardzo niski i muszę bardzo podgłaśniać, co jest wielce wkurzające i niewygodne...

W ustawieniach radia opcja "audio external" czy jakoś tak.

> 2. Czy centralka B&M jest umieszczona w miejscu przeznaczonym na zmieniarkę (schowek po stronie

> pasażera?)?

Nie, zdaje się, że siedzi tam gdzie masz usb.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> W ustawieniach radia opcja "audio external" czy jakoś tak.

do tego już też dziś doszedłem cool.gif

wadą jest to, że media player po zmianie gra zbyt głośno passed_out.gif

> Nie, zdaje się, że siedzi tam gdzie masz usb.

qrcze, to co siedzi w miejscu zmieniarki? za zaślepką jest umieszczona metalowa kaseta - będe miał chwilę, to zobaczę dokładnie co to jest...

> Pozdrawiam BAS

Napisano

> qrcze, to co siedzi w miejscu zmieniarki? za zaślepką jest umieszczona metalowa kaseta - będe miał

> chwilę, to zobaczę dokładnie co to jest...

Czekamy z niecierpliwością wink.gif

Napisano

> 1. jak B&M zmusić do zapamiętania poziomu głośności połączeń? Za każdym razem poziom jest bardzo niski i muszę bardzo podgłaśniać, co jest wielce wkurzające i niewygodne...

Probuj jakos dopasowac External Audio na poziom w ktorym polaczenia beda w miare slyszalne, problemem bedzie faktycznie poziom Media Player - jak mp3 ma wysoki sygnal, bedzie ciezko sciszyc taki kawalek na minimum - ja sie jakos dopasowalem "po srodku". Fakt, ze poziom External Audio mam tak wysoko, ze w trybie jego ustawiania szyby pekaja smile.gif

> 4. Wgrywałem oprogramowanie 5.5 i pliki językowe PL, jednak nie wyświetla polskich znaków... Czy

> jest możliwość aby poprawnie wyświetlał kontakty? Problem jest z nazwiskami zaszynającymi się

> na Ł

Niestety mnie nie udalo sie zwalczyc problemu polskich ogonkow. Poniewaz synchronizuje telefon z Outlookiem (folder kontakty) to wpisuje kontakt bez polskich liter.

> 5. Czy można w książce adresowej zmieniać sortowanie np po nazwiskach, a nie imionach?

Tu nauczylem sie przy wpisywaniu kontaktow wpisywac w polu kontaktu "nazwisko" dane osobnikoa w formacie: Nazwiko Imie lub FIRMA Nazwisko Imie.

Ostatnio natomiast zaobserwowalem dziwne zachowanie u mnie....

Pomimo opisow w instrukcji (max. 1GB-2GB hehe.gif) u mnie siedzi wypchany prawie na maksa pendrak 32GB z mp3. Indeksowanie plikow trwa ladnych kilka minut, ale wszystko jest niby OK, ale: po przekroczeniu pewniej magicznej liczby muzyki (o ile dobrze pamietam okolo 16GB, nie wiem ile utworow) nazwy utworow maja pozjadane jedna lub dwie ostatnie literki frown.gif

Chyba przestrzen na liczbe plikow przekroczyla zalozenia programersow Microsoft smile.gif Macie podobne objawy?

Napisano
  • Autor

> Tak wiele pytań.... niestety nie znam odpowiedzi na nie...

> Sam poszukuję instalacji elektrycnej z B&M w Cromie aby zobaczyć z czego to sie składa....

> Mam tylko to...

centralka B&M umieszczona w schowku, w miejscu zmieniarki CD:

285196742-bm_1.jpg

post-88514-14352513606461_thumb.jpg

• 3 miesiące później...
Napisano

a panie kolego - nie miales problemow z innym jezykiem niz angielski?

mi poprzednio jak wlozylem aktualizacje - nie szlo zmienic jezyka na angola - pozostal tylko wloski

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.