Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lisek cos dla Ciebie

Featured Replies

Napisano

B&M

Kiedy zakladasz w Cromie zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> wstyd zeby b&m lisek nie mial w cromie

rotfl.gifrotfl.gif

Jeszcze xenony musi dolozyc grinser006.gif

Napisano
  • Autor

No nie ma zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> to nie ma?

Nie ma i nie chce mieć zlosnik.gif

Co do b&m to jedyna zagwostka to to jak przyjmie go Navi... same podłączenie dość proste... z 10 przewodów....

Napisano
  • Autor

Czemu nie chcesz xenonow?

Napisano

> Nie ma i nie chce mieć

> Co do b&m to jedyna zagwostka to to jak przyjmie go Navi... same podłączenie dość proste... z

> 10 przewodów....

CN nie dziala jako tako z b&m, ale z tego co wiem da sie zmusic cn do dzialania z b&m zlosnik.gif

Napisano

> Czemu nie chcesz xenonow?

bo nie da sie xenona dolozyc gdy auto ma egr on zlosnik.gif

Napisano

> bo nie da sie xenona dolozyc gdy auto ma egr on

hehe.gif a ten dalej swoje....

Krowa ma wielgachne lampy z przodu i wielgachne lustro które jest niewrażliwe na zabrudzenia... niestety Xenon to soczewka a soczewka to mała średnica i o ile latem jest super o tyle " błotnistą zimą " jest sick.gif i nie poprawia tego ten spryskiwacz... a ja ze szmatą nie mam zamiaru latać bo nic nie widzę.... po przejechaniu 20 km.... sick.gif

Dobra żarówka w zwykłej lampie to jest to... ok.gif

Napisano
  • Autor

Powiem Ci nie mialem w zime zadnych problemow, zeby musial przecierac lampy wink.gif

Napisano

czy w Cromie przed FL były reflektory soczewkowe na zarówki H1 ? Czy tylko xenony?

Napisano

> czy w Cromie przed FL były reflektory soczewkowe na zarówki H1 ? Czy tylko xenony?

Lustro na H7 i xenon. I potwierdzam, że lustro ze zwykłą H7 świeci bardzo dobrze, z żarówkami + 60/90 jest porównywalne z xenonem. Też szukałem już xenonów, jednak po ostatniej trasie w nocy dzoszedłem do wniosku, że nie ma to żadnego sensu. Zupełnie inaczej było w Stilo, tam seryjne reflektory na H7 to była porażka i przejście xenony dawało ogromną poprawę.

Napisano

> B&M

> Kiedy zakladasz w Cromie

Możecie mi w skrócie wyjaśnić co konkretnego ten system wnosi, że warto go mieć?

Napisano
  • Autor

Mozliwosc sluchania muzyki z pendrive, jesli telefon jest kompatybilny to wystarczy go zgrac z B&M i odbierac polaczenie bez wyciagania telefonu.

Napisano

> Możecie mi w skrócie wyjaśnić co konkretnego ten system wnosi, że warto go mieć?

-USB

-czytanie sms-ów

- coś tam z mapami ale mnie to sick.gif

- I w Bravo statystyki można robić..... jak w cromie to nie wiem

Napisano

> Zupełnie inaczej było w Stilo, tam seryjne

> reflektory na H7 to była porażka i przejście xenony dawało ogromną poprawę.

Niestety te Xenony z Stilo nie były udane... szybko te plastyki wewnątrz lampy sie starzały a i samo światło sick.gif

Napisano

> Niestety te Xenony z Stilo nie były udane... szybko te plastyki wewnątrz lampy sie starzały a i

> samo światło

Tylko w pierwszych rocznikach lamp, potem problem wyeliminowano i świeciło rewelacyjnie! Przesłony można kupić osobno chyba w Intercars a odbłyśniki dać do regeneracji - gwarantuję szerokiego banana na twarzy właściciela.

Napisano

> Niestety te Xenony z Stilo nie były udane... szybko te plastyki wewnątrz lampy sie starzały a i

> samo światło

Lepiej by kolega zalał ten olej, co poleca innym na SSP! Będzie tylko lepiej z padaką - gwarantuję!

Napisano

> -USB

> -czytanie sms-ów

> - coś tam z mapami ale mnie to

> - I w Bravo statystyki można robić..... jak w cromie to nie wiem

To powiem szczerze, że zbyt to do mnie nie przemawia. Zastanawiam się nad zaaplikowaniem do auta skórzanego wnętrza. Mogę kupić na szrocie w poznaniu komplet foteli i boczków w kremowej skórze, przednie fotele sterowane elektrycznie i podgrzewane za 1200 zł. Orientujecie się, czy to zagada P&P, czy trzeba będzie rzeźbić? Może ktoś się orientuje, czy pasowały by siedzenia przednie sterowane elektrycznie z Alfy 159 po lifcie? Mogę takie kupić za śmieszne pieniądze, są o niebo ładniejsze, wygodniejsze i mają zajebiste trzymanie boczne!

Napisano

> To powiem szczerze, że zbyt to do mnie nie przemawia. Zastanawiam się nad zaaplikowaniem do auta

> skórzanego wnętrza. Mogę kupić na szrocie w poznaniu komplet foteli i boczków w kremowej

> skórze, przednie fotele sterowane elektrycznie i podgrzewane za 1200 zł. Orientujecie się, czy

> to zagada P&P, czy trzeba będzie rzeźbić? Może ktoś się orientuje, czy pasowały by

> siedzenia przednie sterowane elektrycznie z Alfy 159 po lifcie? Mogę takie kupić za śmieszne

> pieniądze, są o niebo ładniejsze, wygodniejsze i mają zajebiste trzymanie boczne!

Z FESem będzie na pewno łatwiej... nie to co w Stilo ale jak nie sprawdzisz to nie będziesz wiedział......

Napisano

> Lepiej by kolega zalał ten olej, co poleca innym na SSP! Będzie tylko lepiej z padaką - gwarantuję!

A o jakim oleju piszesz bo wiele polecam hehe.gif

Napisano

> A o jakim oleju piszesz bo wiele polecam

W tym poście namawiałeś jednego z kolegów do Xado.

Napisano

> W tym poście namawiałeś jednego z kolegów do Xado.

Tak szukam testera tego oleju.... zlosnik.gif

Ale nie znalazłem więc pewnie sam go zaleje.... i sprawdzę czy krowa nie dostanie czkawki ... znudził mi się ten MOBIL1 5W50 który leje i wiem, ze nie jest za dobry - przynajmniej tak wypadł w laboratorium...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.