Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto terenowe za 30kpln

Featured Replies

Napisano

Witam.

Mozna prosic cos wiecej o fronterze i vitarze??... przeczytalem juz co nieco jesli mozna prosilbym o wiecej wiadomosci na temat czesci utrzymania itd. Wydawalo mi sie ze do opla czesci nie sa ciezko dostepne i drogie.... interesuje mnie samochod "terenowy" najchetniej cabrio tak okolo 95-08 rok. Bedzie to dodatkowy samochod na letnie wyjazdy na dzialke, jeziorka i rzeczki. Z mojej dzilaki do jeziora jest okolo 5 km i niestety jest to droga przez las i polne drogi. Nie ma to byc samochod do niewiadomo jakich przepraw blotnych itd,,, Mozecie cos doradzic?? Jak sie sprawuja te silniki w vitarze i fronterze?? cczy silnik 1,6 w vitarze wystarczy na piasek typu plaza przy rzece?? Pytam bo nie mialem do czyneinia z tymi samochodami:) Pozdrawiam i z gory dzieki za odp:)

Napisano

nic większego nie potrzebujesz, sądząc po tym co napisałeś. A przynajmniej będziesz miał w miarę solidny samochód z napędem 4X4 który sobie poradzi np. na śniegu o wiele lepiej niż normalne osobówki. Tym bardziej że Audi ma prawdziwe 4x4, a nie jakiś elektroniczny gadżecik.

pozdrawiam

Napisano

szkoda ze bez przeswitu i na lakierkowych oponach

juz widze te audi w piachu.....

Napisano

> Panda 4x4...skoro ma być na leśne drogi i trasy asfaltowe...

w szwajcarii tego dużo jezdzi, a warunki jakie tam są zimą kazdy wie więc chyba gdzies tam sie sprawdza

Napisano

> szkoda ze bez przeswitu i na lakierkowych oponach

> juz widze te audi w piachu.....

kolega lisik napisał że asfalt i polne drogi a nie piach i bezdroża a'la Camel Trophy. Prześwit można powiększyć, opony zmienić... a nawet hummer sobie nie poradzi na slikach, więc Twój argument o lakierkowych oponach się... nie trzyma zlosnik.gif.

Napisano

> kolega lisik napisał że asfalt i polne drogi a nie piach i bezdroża

> a'la Camel Trophy. Prześwit można powiększyć, opony zmienić... a

> nawet hummer sobie nie poradzi na slikach, więc Twój argument o

> lakierkowych oponach się... nie trzyma .

kolim84 -szuka auta do lasu i na piasek i o tym pisalem

jakie opony zalozysz do plaskacza? moze MTki haha a z tym podniesieniem audi 4x4 to nie tak odrazu bo to nie sztywne mosty na wleczonych gdzie konty sie nie zmienia bo chyba ze masz na mysli podniesienie o 1-2cm tylko po co niewiem.gif

Napisano

No Audi jest bardzo fajnym samochodem mialem wczesniej 80 i bylem bardzo z niej zadowolony.Chodzi mi o samochod ktorego bylo by mniej szkoda do jazdy po lesie... wiadomo ciezko przejechac przez lesna droge w lato nie rysujac samochodu... a pozatym wiadomo kamienie drzewa korzenie itd.... i nieraz zachacza sie podwoziem. wiec zalezy mi na czyms wyzszym a nie koniecznie od razu uazem czy suzuki z klatka i sama blacha... Gdyz zalezy mi zeby w miare komfortowo dojechac te 70 km do tej dzialki. Wiec wybieram miedzy frontera a vitara... Mma nadzieje ze dostane wiecej wiadomosci o tych samochodach albo stronki gdzie moge dostac opisy tych samochod lub cos w tym stylu

Pozdrawiam

Napisano

oki juz zaczynam czytac:) i wlasnie o takie informacje mi chodzilo:) dzieki wielkie. Nie pytam ktorylepszy tylko jak isie sprawuja silniki zawuieszenie itd.

smile.gif

Dzieki za ta stronke i pozdrawiam

Napisano

Hy hy. Wyboru musisz dokonac samemu bo nikt nie jest w twojej sytuacji, a kupujac uzywke zawsze mozna trafic na jakiegos zloma ktory psuje opinie marki. Podstawa to nie napalac sie i ogladac auto z jakims fachowcem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.