Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[KzAK] kask

Featured Replies

Napisano

mam do wyboru

Shoei XR1100, malowanie - cena 389 EUR

Arai Viper - czarny za 368 EUR

Schuberth R1, malowanie - za 1540 PLN

Shoei mierzylem, jest super wygodny

o reszcie nie mam pojecia

teraz ujezdzam HJC HQ1 - niezly kask ale .... torowy, czyli glosny i rozszczelnila mi sie szyba, regulacja na max a dalej dmucha po oczach - swoje juz przezyl, jakies 13 kkm, 3 lata i jeden lekki szlif

Napisano

A czego wymagasz od kasku ? Skoro Shoei ci super lezy to z Arai może nie być tak dobrze. Ludzie piszą, że sa głowy typu Arai i Shoei smile.gif Szubi powinien byc najbardziej komfortowy

Napisano

> A czego wymagasz od kasku ? Skoro Shoei ci super lezy to z Arai może nie być tak dobrze. Ludzie

> piszą, że sa głowy typu Arai i Shoei Szubi powinien byc najbardziej komfortowy

Coś w tym powiedzeniu musi być, bo mój instruktor ostatnio mówił, że przymierzał Shoei'a i za cholerę żaden nie leżał dobrze. A jak założył Araia, to się prawie podniecił z ekstazy jak dobrze dopasowany ten kask był do jego głowy. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> A czego wymagasz od kasku ? Skoro Shoei ci super lezy to z Arai może nie być tak dobrze. Ludzie

> piszą, że sa głowy typu Arai i Shoei Szubi powinien byc najbardziej komfortowy

podstawowe wymogi to cichy, calkowicie wyjmowana wysciolka i z dobra aerodynamika, zeby banka nie miotalo. HQ 1 ma gigantyczny boczny opor i kazde przekrecenie glowy o tym przypomina.

o bezpieczenstwie nie wspominam. W schubim podobno potrafi zaparowac i blenda i szyba, w HQ1 nigdy mi szyba nie zaparowala

Napisano
  • Autor

> Coś w tym powiedzeniu musi być, bo mój instruktor ostatnio mówił, że przymierzał Shoei'a i za

> cholerę żaden nie leżał dobrze. A jak założył Araia, to się prawie podniecił z ekstazy jak

> dobrze dopasowany ten kask był do jego głowy.

sa jeszcze glowy AGV

Napisano

> o bezpieczenstwie nie wspominam. W schubim podobno potrafi zaparowac i blenda i szyba, w HQ1 nigdy

No i kolejna wada wyglądasz w nim jak Jurij Gagarin

Napisano
  • Autor

> No i kolejna wada wyglądasz w nim jak Jurij Gagarin

no podobno Schuberthy sa wielkie ....

Napisano

> W schubim podobno potrafi zaparowac i blenda i szyba,

Wloz to miedzy ajki, chyba, ze ktos smiga w zimie, to i pin lock potrafi zaparowac ! biglaugh.gif

Jak przedmowca, Arai i Shoei to zupelnie inny typ glowy, to co pasuje w jednym nie pasuje w drogim.

wink.gif

wink.gif

Napisano

> no podobno Schuberthy sa wielkie ....

Na motogen jednak w teście piszą o tym parowaniu. Wiadomo, że nie przy takiej pogodzie, ale w zimniejszych miesiącach może byc problem. Więc chyba jestes skazany na Shoei 1100, nie słyszałem jeszcze negatywnej opini od jego użytkownika

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.