Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zawróciłem

Featured Replies

Napisano

Chciał pojechać do Krakowa na skuterze ale na częsci A1 pod Łodzią tak mnie podcinał boczny wiatr ze zrezygnowałem , zawróciłem po samochód zlosnik.gif

Na wiosnę będzie coś cięższego , ale byłem w szoku jak wiatr może podciąć - kolejna rzecz zapisana do doświadczenia ok.gif

Napisano

> Chciał pojechać do Krakowa na skuterze ale na częsci A1 pod Łodzią tak mnie podcinał boczny wiatr

> ze zrezygnowałem ,

Wczoraj w W-wie też wiało tak, że max 40km/h {50cm grinser006.gif} i walka o równowagę była

Napisano

> Wczoraj w W-wie też wiało tak, że max 40km/h {50cm } i walka o równowagę była

wczoraj zrobilem w trasie ponad 500 km, dalo sie ale ciezko bylo

Napisano

> Chciał pojechać do Krakowa na skuterze ale na częsci A1 pod Łodzią tak mnie podcinał boczny wiatr

> ze zrezygnowałem , zawróciłem po samochód

> Na wiosnę będzie coś cięższego , ale byłem w szoku jak wiatr może podciąć - kolejna rzecz zapisana

> do doświadczenia

twardym trzeba być wink.gif

a co jeśli zaczęło by dmuchać w drodze powrotnej?

no i "cięższy" nie zawsze jednoznacznie stabilniejszy ok.gif

Napisano

> ze zrezygnowałem , zawróciłem po samochód

> Na wiosnę będzie coś cięższego , ale byłem w szoku jak wiatr może podciąć - kolejna rzecz zapisana

> do doświadczenia

Cos na pocieszenie. Z powody klimatu (temperatur) Szkocja jest idealna na motocykl. W lecie temperatury nie przekraczaja 20stopni a w zimie wahaja sie w okolicach 5-10 stopni.

Natomiast zawsze tu wieje!

Glowna autostrada pólnoc - poludnie za Edynburgiem prowadzi przez mosty. Ten najwiekszy Forth Road Bridge jest srednio kilka razy w tygodniu zamykany dla samochodow ciezarowych i motocykli. Jezeli motocyklem chcesz przejechac a most jest zamkniety to albo trzeba objezdzac dookola (jakies 150km) lub dojechac do mostu i czekac na przeprawe. Wjezdzasz do takiej przygotowanej ciezarowki i przejezdzasz w niej przez most. Oplata jest jakas symboliczna zlosnik.gif

Wspomniany most MOST

Napisano
  • Autor

> twardym trzeba być

> a co jeśli zaczęło by dmuchać w drodze powrotnej?

bym na trafika załadował który jechał za mną zlosnik.gif

> no i "cięższy" nie zawsze jednoznacznie stabilniejszy

też racja ale pcx zdecydowanie jest za mały na takie podróże , bezpieczna prędkość przelotowa na dwupasmówce to 120

Napisano

Jezdzisz zima na moto? Sie znowu przygladam tematowi zrobienia prawka i kupienia czegos konkretnego, ale sie nie moge przelamac troche do tej zimowej aury...

Napisano

> Jezdzisz zima na moto? Sie znowu przygladam tematowi zrobienia prawka i kupienia czegos

> konkretnego, ale sie nie moge przelamac troche do tej zimowej aury...

Tak jezdze. W grudniu czy styczniu bez zadnych obaw. Warunek dla mnie podstawowy to jednak musi byc 10 stopni. Nie mam grzanych manetek i juz trzeci sezon zimowy jak zabieram sie za montowanie zlosnik.gif

Inna sprawa to ze jest to bardzo spokojna jazda moze na 20-30% mozliwosci w sezonu letniego hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.