Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kłopot z montażem radyjka Sony

Featured Replies

Napisano

Witajcie. Jakiś czas temu kupiłem Renówkę i było w nie radyjko Sony cdx-l380x. Radyjko wyjąłem i zamieniłem na inną sonkę z MP3. L380X mi zostało i postanowiłem je zamontować w Roverze 214 u teścia.

Pojawił się jednak pewien kłopot z montażem. Z L380x wymontowałem znajdujące się po bokach uchwyty które powodują że radio zapina się do kieszeni i założyłem je do radia z MP3 (nie pamiętam modelu). Problem teraz polega na tym że nie bardzo wiem skąd wziąć te uchwyty tak aby je do kieszeni w autku teścia założyć.

Nie wiem czy wiecie o co mi się rozchodzi ale może istnieje jakiś inny sposób na zamontowanie radia bez tych uchwytów ??

Napisano

Chodzi ci zapewne o półkieszń montażowa? spytaj w sklepie z car audio lub jakimś rtv w okolicy

Napisano
  • Autor

> Chodzi ci zapewne o półkieszń montażowa? spytaj w sklepie z car audio lub jakimś rtv w okolicy

Nie to to wiem ... temat półkieszeni i kieszeni to znam ... bardziej chodzi mi o to skąd wziąć te uchwyty/zaczepy które montuje (przykręca się) po bokach radyjka żeby potem zapiąć je w kieszeń/półkieszeń ...

Napisano

> Nie to to wiem ... temat półkieszeni i kieszeni to znam ... bardziej chodzi mi o to skąd wziąć te

> uchwyty/zaczepy które montuje (przykręca się) po bokach radyjka żeby potem zapiąć je w

> kieszeń/półkieszeń ...

chodzi Ci o takie blaszki przykręcone do boku radia ? cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> chodzi Ci o takie blaszki przykręcone do boku radia ?

Tak dokładnie. One pozniej zapinaja sie w kieszeń/półkieszeń. Ja miałem takie w tej 2 sonce ale musiałem je przemontować dlatego teraz nie bardzo jak mam zrobić zdjecie...

Napisano
  • Autor

Nikt nie dopomoże ... ?? Nawet jak to się zwie fachowo to jakoś po necie szukać będę sam

Napisano

> Nikt nie dopomoże ... ?? Nawet jak to się zwie fachowo to jakoś po necie szukać będę sam

Osobiście to mi się wydaje,że to integralna część radia, nie ma potrzeby tego odkręcać, to i nie ma w ofercie. Chyba najtaniej Ci wyjdzie kupić jakiegoś uszkodzonego soniaka za grosze i przełożyć.

Albo spróbuj zapytać u tego gościa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.