Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zawór regulatora ilości przepływu powietrza - M-Jet 2.0

Featured Replies

Napisano

No i przedwczoraj dopadla mnie pierwsza awaria... zlosnik.gif

Kiedys musi byc ten pierwszy raz... tak wiec, zapalil sie kontol od silnika, mocy brak, ledwo sie toczyl. Rankiem dotelepalem sie do serwisu, niestety nie bylo majstra od elektroniki (urlopy itp.) tak wiec mialo sie skonczyc min 4-dniowym postojem, no ale zaczeli cos grzebac samemu, potestowali silownik z 50 razy... skasowali blad i puki co jest ok. Cholera wie co sie tam stalo, moze jaki paproch wpadl miedzy klapy przymykajace doplyw powietrza i wywalilo blad... nie mam pojecia. Czy spotkal sie ktos moze z takim problemem u siebie, bo nie wiem czy spodziewac sie rychlego powrotu problemu.

Swoja droga wcisneli caly ten patent tak gleboko ze szok, na samym dnie silnika chyba. Swoja droga, 2.0 jest tak zageszczony oprzyrządowaniem ze nie ma gdzie palucha nawet wcisnac.

boje_sie.gif

Masakra dla serwisu. pad.gif

Napisano

A co to za zawór....

EGR... gasik.... klapy wirowe niewiem.gif

Napisano

> A co to za zawór....

> EGR... gasik.... klapy wirowe

Tego nie wie nikt i pewnie nasze ASO także! Musieli w tym silniku powymyślać cuda jakieś, ponieważ Opel Insignia w wersji ECO, z tym silnikiem pali 6,5 w mieście i niecałe 5 na trasie!!! To dane z testu drogowego, nie z ulotki. Oczywiście możliwe było także odpowiednie zachęcenie testujących grinser006.gif.

Napisano

> a kto powiedzial ze ten motor ma klapy?

Nie znam tego silnika na tyle aby domyślić się co kryje się pod pojęciem "zawór regulatora ilości przepływu powietrza" więc pytam sie co to za zawór może być.... wink.gif raczej przepustnicy Fiat w Dieslu nie wstawił hehe.gifhehe.gifhehe.gif może elektro-zaworek sterujący pracą łopat turbiny wink.gif

Napisano

> Nie znam tego silnika na tyle aby domyślić się co kryje się pod pojęciem "zawór regulatora ilości

> przepływu powietrza" więc pytam sie co to za zawór może być.... raczej przepustnicy Fiat w

> Dieslu nie wstawił może elektro-zaworek sterujący pracą łopat turbiny

wiesz ze czasem te wyjasnienia aso bywaja bardziej zagmatwane niz usterki w autach

Napisano
  • Autor

> ...co kryje się pod pojęciem "zawór regulatora ilości przepływu powietrza" więc pytam sie co to za zawór może być....

tyz nie mam pojecia, taki komunikat wywlal podlaczony komputer, sprawdzilbym na eperze, ale niestety na mac'u ten bedziew nie idzie obslugiwac frown.gif

Napisano

> tyz nie mam pojecia, taki komunikat wywlal podlaczony komputer, sprawdzilbym na eperze, ale

> niestety na mac'u ten bedziew nie idzie obslugiwac

a numer bledu pamieta? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> a numer bledu pamieta?

cholera... nie pamieta zlosnik.gif ale to juz ten wiek wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.