Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zafira A coś grzechocze z tyłu

Featured Replies

Napisano

Odgłos jest taki jakby ktoś potrząsał torbą z kluczami płaskimi i dzieje się tak tylko na ostrych wybojach. Jak droga jest lagodnie nierówna nic nie słychać dopiero np jak wpadnie w dziurę. Nie mam pojęcia co to może być, wydaje mi się że to gdzieś w okolicy tylnego lewego koła. Może to być wydech? frown.gif

Napisano

> Odgłos jest taki jakby ktoś potrząsał torbą z kluczami płaskimi

Miałem tak jak pękła mi sprężyna. Kawałek ułamanego zwoja wpadło do środka sprężyny i tak dzwoniło.

Napisano
  • Autor

> Miałem tak jak pękła mi sprężyna. Kawałek ułamanego zwoja wpadło do środka sprężyny i tak dzwoniło.

Byłem teraz w garażu i na 99% jest coś z tlumikiem środkowym. Jak się go pobuja to grzechocze

Napisano

> Byłem teraz w garażu i na 99% jest coś z tlumikiem środkowym. Jak się go pobuja to grzechocze

U mnie kiedyś obluzowała się osłona nad ostatnim tłumikiem i dzwoniło. sciana.gif

Napisano

> Byłem teraz w garażu i na 99% jest coś z tlumikiem środkowym. Jak się go pobuja to grzechocze

A katalizator nie pokazuje Ci czasem środkowego palca? hmm.gif

Napisano
  • Autor

tłumik wymieniony ale dalej coś grzechocze . Sluchowo wygląda jakby gdzieś z tyłu po lewej albo w środku po lewej stronie. Nie mam już pomyslu co to może być frown.gif

Napisano
  • Autor

Problem zdiagnozowany, urwała się oslona tarczy hamulcowej z tyłu.Po wymianie tlumika środkowego niestety pojawiła się kontrolka check. Na kompie wyszło błąd drugiej sondy lambda. Nie wiem czy mechanik nie wypiął jakiejś kostki albo coś pourywal. Wie ktoś gdzie idą kabelki od drugiej sondy tej za katalizatorem?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.