Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

service

Featured Replies

Napisano

Witam.Może ktoś pomoże,spotkał się z taki problemem.Przepaliła mi się żarówka postojowa,komputer oczywiści to wykrył,poinformował.Wymieniłem obydwie,tą spaloną i dobrą,na dwie takie same.Po zapaleniu świateł komputer za każdym razem i nformuje że jest problem ze światłami postojowymi i zapala się napis service.Żarówki oczywiście świecą i nic poza tym się nie dzieje.Pozdrawiam serdecznie i liczę że ktoś coś pomoże:)

Napisano

> Witam.Może ktoś pomoże,spotkał się z taki problemem.Przepaliła mi się żarówka postojowa,komputer

> oczywiści to wykrył,poinformował.Wymieniłem obydwie,tą spaloną i dobrą,na dwie takie same.Po

> zapaleniu świateł komputer za każdym razem i nformuje że jest problem ze światłami postojowymi

> i zapala się napis service.Żarówki oczywiście świecą i nic poza tym się nie dzieje.Pozdrawiam

> serdecznie i liczę że ktoś coś pomoże:)

A nie wymieniłeś czasami na diodowe żarówki, bo jak tak to informacja z komputera nie zniknie, żarówki muszą być "tradycyjne" smile.gif

Pozdrawiam

cimi

Napisano
  • Autor

> A nie wymieniłeś czasami na diodowe żarówki, bo jak tak to informacja z komputera nie zniknie,

> żarówki muszą być "tradycyjne"

> Pozdrawiam

> cimi

Wymieniłem na tradycyjne,pozdrowionka

Napisano

> Wymieniłem na tradycyjne,pozdrowionka

sprawdz moc tych żarówek czy nie za małe lub za duze i napiecie czy np 24V nie załozyłeś

Napisano
  • Autor

> Odepnij aku na 15 min.

Odpięcie aku nic nie dało:(

Napisano

> Odpięcie aku nic nie dało:(

Na wyłączonym zapłonie wcisnij guzik od resetu kilometrów a nastepnie trzymając go włącz zapłon i trzymaj aż się serwis wyzeruje. U mnie w 308 tak kasuję serwis zlosnik.gif

Napisano

> Na wyłączonym zapłonie wcisnij guzik od resetu kilometrów a nastepnie trzymając go włącz zapłon i

> trzymaj aż się serwis wyzeruje. U mnie w 308 tak kasuję serwis

Kolega chyba nie o tym serwisie pisze. zlosnik.gifMowa jest o serwisie w kontekscie awarii, nie wymiany oleju. zlosnik.gif

Napisano

> Kolega chyba nie o tym serwisie pisze. Mowa jest o serwisie w kontekscie awarii, nie wymiany oleju.

NIe koniecznie. Miałem w seacie tak ze jak mi LPG głupiało to kontrolka serwisu się paliła. Trza ja było kasować więc ?? niewiem.gif

Napisano

> Odpięcie aku nic nie dało:(

Czy tam są żarówki dwuwłóknowe?

Napisano
  • Autor

> Czy tam są żarówki dwuwłóknowe?

Nie,jednowłoknowe

Napisano

> Nie,jednowłoknowe

No to komp nadal widzi błąd. Odpięcie aku na więcej niż 2 min zresetowało by kontrolke po poprzednim błędzie

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> sprawdz moc tych żarówek czy nie za małe lub za duze i napiecie czy np 24V nie załozyłeś

Witam,witam....i nastała cisza:)Z powodu braku czasu dopiero wczoraj po raz drugi wymienilem żarówki i jest ok.Gadaczka nie gada i serv się nie zapala.Poprzednie żarówki były 3W,teraz założyłem 5W i jest ok.

Jednakl były za słabe.Dzięki wszystkim za porady i pozdrawiam:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.