Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pytanie o interfejs

Featured Replies

Napisano

Czym diagnozować moją C8 z 2003 roku? Chciałbym w razie co mieć pod ręką jakieś urządzenie, które pomoże rozwiązać problem. Na allegro tego od groma a ja niekoniecznie wiem co je różni. Mógłby ktoś wskazać konkretnie palcem co mam kupić, żeby mieć możliwości nie gorsze od serwisu?

Napisano

lexia/proxia - tanio nie będzie choć i tak nie zaporowo

cdif/2 - drogo będzie

Kabelkiem za 5$ tego nie obskoczysz frown.gif

Chyba że się mylę.

Napisano

400zl lexia proxia i na to bym przeznaczyl pieniadze, reszta jest o kant tylka potluc...

Napisano
  • Autor

> 400zl lexia proxia i na to bym przeznaczyl pieniadze, reszta jest o kant tylka potluc...

A dlaczego czymś innym nie mogę, jakiego typu problemy mógłbym wtedy napotkać? lexia proxia da mi pełne możliwości diagnostyki? I mógłbyś wskazać od kogo warto to kupić? Bo na samym allegro jest tego sporo a ja widzę róznice tylko w cenie.

Napisano

Tak, da Ci pelne mozliwosci z prostego wzgledu, sa to fabryczne interfejsy... Wiec mozesz za jego pomoca zrobic kodowania i wszystkie inne rzeczy... Masz rowniez pewnosc ze wszystkie bledy ktore Ci wyjda sa faktycznymi bledami a nie wynikaja z bledow w interpretacji protokolu...

Napisano
  • Autor

> Tak, da Ci pelne mozliwosci z prostego wzgledu, sa to fabryczne interfejsy... Wiec mozesz za jego

> pomoca zrobic kodowania i wszystkie inne rzeczy... Masz rowniez pewnosc ze wszystkie bledy

> ktore Ci wyjda sa faktycznymi bledami a nie wynikaja z bledow w interpretacji protokolu...

Czyli TAKI Z ALLEGRO będzie idealny?

Napisano

Tak wink.gif zrobisz nim wszystko co robi serwis wink.gif

Napisano
  • Autor

> Tak zrobisz nim wszystko co robi serwis

Dzięki waytogo.gif

Napisano

> Tak zrobisz nim wszystko co robi serwis

Nie wszystko. Autoryzowany serwis, mający legalny soft, ma pełny dostęp do serwera koncernu PSA.

Na pirackim sofcie nie zrobi się teletransmisji nowego oprogramowania kalkulatorów silnika i BSI, ze względu na to, że nowy soft ściągany jest online, po numerze vin z serwera. Nie da się go ściągnąć do wgrywania offline.

Natomiast diagnostykę czy kodowanie kalkulatorów jak najbardziej się wykona kompletnie.

Napisano
  • Autor

> Nie wszystko. Autoryzowany serwis, mający legalny soft, ma pełny dostęp do serwera koncernu PSA.

> Na pirackim sofcie nie zrobi się teletransmisji nowego oprogramowania kalkulatorów silnika i BSI,

> ze względu na to, że nowy soft ściągany jest online, po numerze vin z serwera. Nie da się go

> ściągnąć do wgrywania offline.

> Natomiast diagnostykę czy kodowanie kalkulatorów jak najbardziej się wykona kompletnie.

A możesz wyjaśnić co to jest oprogramowanie kalkulatorów silnika i BSI? Bo coś mi się wydaje, że mając wgrany nowy soft w oparciu o hamownię nie zależy mi na nowych kalkulatorach silnika i BSI? Bardzo się mylę?

Napisano

Wlasnie nabylem Lexie/Proxie wraz z tym interfejsem ale mam pewne problemy ze zrozumieniem co z czym sie tu je.

Czym np. rozni sie diagbox od lexii ?

Czym proxia od lexii ?

i Czemu jak zainstalowalem Diagboxa to mi wcielo Lexie ?

Napisano

> Wlasnie nabylem Lexie/Proxie wraz z tym interfejsem ale mam pewne problemy ze zrozumieniem co z

> czym sie tu je.

> Czym np. rozni sie diagbox od lexii ?

> Czym proxia od lexii ?

> i Czemu jak zainstalowalem Diagboxa to mi wcielo Lexie ?

Lexia to soft dla Citroena, Peugeot Planet Office - dla Peugeota.

Diagbox to następca dwóch powyższych.

Na forum peugeot-klub.pl jest cały dział poświęcony samodzielnemu użytkowaniu PP i Diagbox. Zajrzyjcie sobie tam obaj - Ty i twój przedpiśca.

Napisano

> A możesz wyjaśnić co to jest oprogramowanie kalkulatorów silnika i BSI? Bo coś mi się wydaje, że

> mając wgrany nowy soft w oparciu o hamownię nie zależy mi na nowych kalkulatorach silnika i

> BSI? Bardzo się mylę?

Wgrane masz zmienione mapy. Aktualizacja softu w ecu skasowałaby Ci je.

Ale pewnie kolega Cinek_ ma je zapisane. Czasem aktualizacja softu pomaga rozwiązać pewne problemy, więc po jej wykonaniu w ASO musiałbyś podjechać do Cinka_ by Ci wgrał te twoje mapy, już bez żadnej dodatkowej pracy nad nimi i bez pomiarów na hamowni.

Oprogramowanie BSI można sobie uaktualnić bez problemów. Ono z ecu mapami wtrysku nie ma nic wspólnego.

Napisano

> Na forum peugeot-klub.pl jest cały dział poświęcony samodzielnemu użytkowaniu PP i Diagbox.

> Zajrzyjcie sobie tam obaj - Ty i twój przedpiśca.

Sorki chyba jestem slepy ale nie moge tego tam znalezc, przejrzalem cale forum i nawet strony blogowe.

Czy jestes pewien ze na tej stronce nadal jest to info ?

Napisano

> Sorki chyba jestem slepy ale nie moge tego tam znalezc, przejrzalem cale forum i nawet strony

> blogowe.

> Czy jestes pewien ze na tej stronce nadal jest to info ?

Oczywiście, że jestem pewien! devil.gif

KLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!!

Napisano

> Oczywiście, że jestem pewien!

> KLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!!

Dzieki , nie widzialem tego bo nie bylem zarejestrowany.

Niech mi ktos powie co to jest Proxia . Z gory dzieki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.