Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

przy skręcie kołami hałasuje

Featured Replies

Napisano

jak w temacie pany nie zawsze ale zdarza się niezły hałas przy sporym zakręcie kołami?

co mi mówi papa?

Napisano

> jak w temacie pany nie zawsze ale zdarza się niezły hałas przy sporym zakręcie kołami?

> co mi mówi papa?

łożysko?

Napisano

Przegub zewnętrzny.

Napisano

> jak w temacie pany nie zawsze ale zdarza się niezły hałas przy sporym zakręcie kołami?

> co mi mówi papa?

Jaki to jest hałas? U mnie też coś stuka na nierównej nawierzchni, szczególnie przy skręcie i też nie wiem co.

Napisano
  • Autor

> Jaki to jest hałas? U mnie też coś stuka na nierównej nawierzchni, szczególnie przy skręcie i też

> nie wiem co.

to nie jest stuk takie skrzypienie jakby coś smarowania nie miało.

Przeguby mają z rok

Napisano

mam metaliczne szumienie podczas raptownego przyspieszania na 1 i 2 biegu i nie wiem od czego zacząć może sprawdzę poduszki czy nie styka sie gdzieś metal z metalem przenosząc jakieś rezonans na bude, napewno pasek klinowy nigdzie nie ociera ani nic innego przy silniku bo było oglądane, oil w skrzyni jest , stało sie to nagle (nie pojawiało sie powoli wiec skrzynię eliminuje)

jak ktoś ma jakieś porady od czego zacząć to chętnie posłucham zlosnik.gif

pacjent sc 900 ,

PS na wstecznym nie dzieje sie nic wspomnianego powyzej wink.gif

Napisano

> Jaki to jest hałas? U mnie też coś stuka na nierównej nawierzchni, szczególnie przy skręcie i też

> nie wiem co.

Ja mam to samo co ty... wydaje mi sie że to tuleja na wachaczu już jest do wymiany smile.gif

Napisano

> co mi mówi papa?

czekaj dopije kawe i zobacze w fusach to odrazu ci powiem co masz wymienic ok.gif

Napisano

> Ja mam to samo co ty... wydaje mi sie że to tuleja na wachaczu już jest do wymiany

U mnie na lewarku żadnych luzów. Ostatnio miałem wymieniane amortyzatory z łącznikami. Muszę chyba jechać na stację na trzepaki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.