Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Witajcie...

Featured Replies

Napisano

... skośnoocy.

Ja z sąsiedniego kącika Fiata Punto - bo takim właśnie jeżdżę, ale chciałem mulher.gif obdarować Toyotą Yaris co by miła czym do pracy śmigać a nie poniewierać się pociągami i innymi środkami komunikacji miejskiej. crazy.gif

Yariska ma być używana bo za bardzo nie stać mnie na nową ale w wieku 5-8 lat i do 20 kzł. Ostatnio intensywnie śledzę net i znalazłem coś takiego

Co możecie powiedzieć o tej Yarisce. Na pierwszy rzut oka mi się podoba, ale...

1. Sprzedający jest z Pszczyny - rejestracja EL - znaczy Łódź - czyli handlarz. Więc chyba nie jest pierwszym właścicielem - chyba że umowę spisuje się z 1 właścicielem.

2. Coś za ładnie wygląda.

3. Cena i przebieg jakoś niski - chociaż takie przypadki się zdarzają...

4. Czy warto sobie nią zawracać głowę? hmm.gif

Za każdą radę - dziękuję !

Pzdr..

Napisano

> ... skośnoocy.

> Ja z sąsiedniego kącika Fiata Punto - bo takim właśnie jeżdżę, ale chciałem obdarować Toyotą

> Yaris co by miła czym do pracy śmigać a nie poniewierać się pociągami i innymi środkami

> komunikacji miejskiej.

> Yariska ma być używana bo za bardzo nie stać mnie na nową ale w wieku 5-8 lat i do 20 kzł. Ostatnio

> intensywnie śledzę net i znalazłem coś takiego

> Co możecie powiedzieć o tej Yarisce. Na pierwszy rzut oka mi się podoba, ale...

> 1. Sprzedający jest z Pszczyny - rejestracja EL - znaczy Łódź - czyli handlarz. Więc chyba nie jest

> pierwszym właścicielem - chyba że umowę spisuje się z 1 właścicielem.

> 2. Coś za ładnie wygląda.

> 3. Cena i przebieg jakoś niski - chociaż takie przypadki się zdarzają...

> 4. Czy warto sobie nią zawracać głowę?

> Za każdą radę - dziękuję !

> Pzdr..

jeśli yaris to z klimą i wspomaganiem, a jeżeli są już te dobrodziejstwa to nie z silnikiem 1.0. Jadąc w 2-3 osoby z załączoną klimą, żywiołowość tego autka porównywalna będzie z kosiarką ogrodową.

Napisano

> jeśli yaris to z klimą i wspomaganiem, a jeżeli są już te dobrodziejstwa to nie z silnikiem 1.0.

> Jadąc w 2-3 osoby z załączoną klimą, żywiołowość tego autka porównywalna będzie z kosiarką

> ogrodową.

Akurat w ruchu typowo miejskim brak mocy nie powinien przeszkadzać.

Napisano

> Akurat w ruchu typowo miejskim brak mocy nie powinien przeszkadzać.

Dokładnie, ja mam Corole 1.4 i też mi mówili, że to nie chce jeździć z klimą a jakoś daje radę i jestem b. zadowolony hehe.gif

Napisano

Moim zdaniem wybierz się i obejrzyj - daleko nie masz do Pszczyny wink.gif

Przebieg jak na 6 lat mało wiarygodny, ale może czegoś więcej się z ASO dowiesz? Choć jak znam życie, to auto było serwisowane tylko do końca gwarancji - pytaj co było potem.

Co do silnika 1.0 to bym nie demonizował - szczególnie w yarku I.

Rodzice mieli i bardzo sobie chwalili, tam były 4 cylindry więc nie znowu taka "kosiarka". Bardziej zamulone 1.0 jest w YII zlosnik.gif wiem, bo używam zlosnik.gif

Takim YI śmigałem w 2 osoby po górkach w Hiszpanii i był całkiem żwawy i oszczędny więc nie ma co marudzić.

Dla kobiety (moim zdaniem oczywiście) idealny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.