Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Radio FORD Sony 132 MP3 pytanie..

Featured Replies

Napisano

Witam. Mam takie radio jak w temacie Sony 132 mp3 i nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy to radio ma wyjście RCA ? Może ktoś miał z nim styczność i wie? Instrukcja milczy, internet milczy..

takie radio jak na filmiku :

Napisano

> Witam. Mam takie radio jak w temacie Sony 132 mp3 i nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy to

> radio ma wyjście RCA ? Może ktoś miał z nim styczność i wie? Instrukcja milczy, internet

> milczy..

> takie radio jak na filmiku :

nie ma skromny.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> nie ma

To nawet się nie bawię w podpinanie skrzynki i wzmaka. Dzięki ok.gif

Napisano

> To nawet się nie bawię w podpinanie skrzynki i wzmaka. Dzięki

czemu ? konwerter iso->rca potrzeba i tyle, kupisz w kazdym sklepie car audio, tylko nie kupuj byle ktorego bo lubią one szumić ok.gif

Napisano

ma wyjscie RCA na kostce ktorej pewnie nie masz w aucie wystarczy dorobic. ma tez wejscie aux, wejscie phone itp

Napisano
  • Autor

AUX to wiem, bo gniazdko jest w schowku i podpinam tam ipoda..

Napisano
  • Autor

> ma wyjscie RCA na kostce ktorej pewnie nie masz w aucie wystarczy dorobic. ma tez wejscie aux,

> wejscie phone itp

ooo widzisz.. nie mogłem nigdzie nawet znaleźć żadnych danych o kostkach itd. w instrukcji tego nie ma, a nie chciało mi się radia wyciągać. Możesz przybliżyć temat tej kostki ?

Napisano

> ooo widzisz.. nie mogłem nigdzie nawet znaleźć żadnych danych o kostkach itd. w instrukcji tego nie

> ma, a nie chciało mi się radia wyciągać. Możesz przybliżyć temat tej kostki ?

Zerknij tutaj

http://imageshack.us/f/458/stereoford8hx.jpg/

Napisano

> wiesz co to wyjscia RCA ?

Jest jeszcze druga rozpiska z wyjsciami line out tylko za chiny ludowe nie mogę jej znaleźć. postaram się poszukać i wrzucić. Na bank jest możliwość wyprowadzenia wyjscia na wzmacniacz.

Napisano
  • Autor

> czemu ? konwerter iso->rca potrzeba i tyle, kupisz w kazdym sklepie car audio, tylko nie kupuj byle

> ktorego bo lubią one szumić

ten konwerter to tania sprawa.. w Kielcach powiedzieli mi 35zł. Masz jakąś sprawdzoną markę tego ?

Potrzebuje chyba to :

przejście z forda na ISO ??

2

i ten konwerter tak ??

konwerter na allegro

Napisano

> ten konwerter to tania sprawa.. w Kielcach powiedzieli mi 35zł. Masz jakąś sprawdzoną markę tego ?

> Potrzebuje chyba to :

> przejście z forda na ISO ??

> 2

> i ten konwerter tak ??

> konwerter na allegro

marki takiego sprzetu nie znam, ale na szybko wygooglałem dwie firmy zajmujace sie sprzetem car audio w Ciebie w kielcach

http://www.audio-car.pl/index.html

http://www.autohifi.com.pl/index.html

nie znam tych firm, ale wygladaja na obeznane w temacie car audio, zapytaj u nich waytogo.gif

Napisano
  • Autor

Ceny u nich zabijają 270751858-jezyk.gif W przeszłości korzystałem ( lub raczej miałem zamiar ) z ich usług, ale wykańczają cenowo.

Napisano

> Ceny u nich zabijają W przeszłości korzystałem ( lub raczej miałem zamiar ) z ich usług, ale

> wykańczają cenowo.

no ale ile moga chciec za konwerter ? yikes.gif

Napisano
  • Autor

> no ale ile moga chciec za konwerter ?

nie byłbym zdziwiony z kwoty w okolicach 70-100zł.. zadzwonię do nich jutro ale wiem co usłyszę wink.gif

Napisano

ja sie podlączę

czy istnieje jakakolwiek szansa czy mozliwosc by te radio Sony podlaczyc do Focusa pierwszej generacji?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.