Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uno ok. 1999 - środkowy tylny pas: biodry czy pełny?

Featured Replies

Napisano

Noszę się z zamiarem zakupu takowego sprzętu, ale z racji licznej rodziny interesuje mnie jaki pas środkowy z tyłu jest: pełny czy tylko biodrowy?

Napisano

> Noszę się z zamiarem zakupu takowego sprzętu, ale z racji licznej rodziny interesuje mnie jaki pas

> środkowy z tyłu jest: pełny czy tylko biodrowy?

ale mi się wydaje, że to NTK... hmm.gif

Napisano
  • Autor

> ale mi się wydaje, że to NTK...

Sorry, chodziło o Uno blush.gifgrinser006.gif

Napisano

> Noszę się z zamiarem zakupu takowego sprzętu, ale z racji licznej rodziny interesuje mnie jaki pas

środkowy pas z tyłu jest biodrowy. nie było z tego co wiem 3 punktowego pasa środkowego w uno.

Napisano

Tak jak JFK napisał nie było na pewno ok.gif Środkowy o ile znajdziesz miejsce do przykręcenia to co najwyżej biodrowy. U mnie np nie było miejsca na 3 pas, ale ja miałem MKI ok.gif Może w MkII będzie miejsce na biodrówkę hmm.gif

Napisano

w mk2 biodrowy przykręcony jest w tym samym miejscu co zatrzaski bocznych pasów, dokładnie to jest on całością z nimi

Napisano

> w mk2 biodrowy przykręcony jest w tym samym miejscu co zatrzaski bocznych pasów, dokładnie to jest

> on całością z nimi

Czyli nic się nie zmieniło w stosunku do MkI ok.gif to samo mógłbym zrobić u siebie ok.gif Gdybym o tym wiedział mając jeszcze Uniaka zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Czyli nic się nie zmieniło w stosunku do MkI to samo mógłbym zrobić u siebie Gdybym o tym

> wiedział mając jeszcze Uniaka

Ja w mk1 miałem kplt pasów z tyłu - 2 trójramienne i jeden biodrowy - rocznik 84

pozdr

Napisano

> Ja w mk1 miałem kplt pasów z tyłu - 2 trójramienne i jeden biodrowy - rocznik 84

> pozdr

To widać miałeś jakąś lepsiejszą wersję ok.gif ja miałem bida-golas ceratowe boczki i pasów z tyłu nie było w ogóle zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif tata sam zakładał ok.gif

Napisano

> wiedział mając jeszcze Uniaka

nic nie stoi na przeszkodzie mieć jeszcze uniaka zlosnik.gif

Napisano

> To widać miałeś jakąś lepsiejszą wersję ja miałem bida-golas ceratowe boczki i pasów z tyłu nie

> było w ogóle tata sam zakładał

wersja "S" - zegarek , parapety , dwutonowy titek, dzielona tylna kanapa , pełne materiałowe zagłówki itp

Napisano

> wersja "S" - zegarek , parapety , dwutonowy titek, dzielona tylna kanapa , pełne materiałowe

> zagłówki itp

O widzisz z tego co wymieniłeś to ja miałem zegarek zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif dobrze, że kierownica i fotele były w standardzie rotfl.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.