Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tym się jeszcze tutaj nie chwaliłem.

Featured Replies

Napisano

Kto przegląda wszystkie kąciki ten i tak wie, kto nie wie ten się właśnie dowie.

Chciałem się pochwalić nabytkiem z 1993 roku, Jawą 350 TS zlosnik.gif a cieszę się bo mój wujek który jest mechanikiem z zawodu, obecnie na rencie zobligował się do złożenia silnika w ramach zabicia czasu. smile.gif

Silnik będzie złożony na nowych częściach, nie ma to tamto. nono.gif

Motocykl wyprodukowano w czechosłowacji więc na prl się łapie jak najbardziej. 20.GIF

Napisano

> Kto przegląda wszystkie kąciki ten i tak wie, kto nie wie ten się właśnie dowie.

> Chciałem się pochwalić nabytkiem z 1993 roku, Jawą 350 TS a cieszę się bo mój wujek który jest

> mechanikiem z zawodu, obecnie na rencie zobligował się do złożenia silnika w ramach zabicia

> czasu.

> Silnik będzie złożony na nowych częściach, nie ma to tamto.

> Motocykl wyprodukowano w czechosłowacji więc na prl się łapie jak najbardziej.

Bez zdjęcia się nie liczy - łącznie z fotorelacją odbudowy smile.gif

Napisano

> Kto przegląda wszystkie kąciki ten i tak wie, kto nie wie ten się właśnie dowie.

> Chciałem się pochwalić nabytkiem z 1993 roku, Jawą 350 TS a cieszę się bo mój wujek który jest

> mechanikiem z zawodu, obecnie na rencie zobligował się do złożenia silnika w ramach zabicia

> czasu.

> Silnik będzie złożony na nowych częściach, nie ma to tamto.

> Motocykl wyprodukowano w czechosłowacji więc na prl się łapie jak najbardziej.

Dawaj foto chaja.gif

Jawy brakuje mi wśród moich pierdzikółek...a zawsze chciałem ją mieć zlosnik.gif

W młodości trochę nią jeździłem, nie swoją - ja miałem MZ, kolega Jawę i czasem się wymienialiśmy wink.gif

Praca silnika z dwoma garnkami jest przepiękna ok.gifok.gif

Napisano
  • Autor

> Dawaj foto

> Jawy brakuje mi wśród moich pierdzikółek...a zawsze chciałem ją mieć

> W młodości trochę nią jeździłem, nie swoją - ja miałem MZ, kolega Jawę i czasem się wymienialiśmy

> Praca silnika z dwoma garnkami jest przepiękna

Akurat jestem innego zdania, dwucylindrowy dwusuw brzmi jak trabant, praca jest bardzo "asymetryczna" i nierówna. zlosnik.gif Wolałbym MZ, pięć biegów tarcza z przodu ale skoro mam już jawę... zlosnik.gif

Napisano

> Akurat jestem innego zdania, dwucylindrowy dwusuw brzmi jak trabant, praca jest bardzo

> "asymetryczna" i nierówna. Wolałbym MZ, pięć biegów tarcza z przodu ale skoro mam już jawę...

I właśnie to mi się podoba w pracy tego silnika hehe.gif

Napisano

> Akurat jestem innego zdania, dwucylindrowy dwusuw brzmi jak trabant, praca jest bardzo

> "asymetryczna" i nierówna. Wolałbym MZ, pięć biegów tarcza z przodu ale skoro mam już jawę...

nowsza TSka to lipa , spróbuj "peraka" to się zakochasz ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.