Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coś mi dzwoni w kokpicie

Featured Replies

Napisano

No więc dzwoni mi coś w desce rozdzielczej no.gif Gdzieś w środkowej części, chyba dość głęboko. Coś wpada w wibracje przy określonych obrotach/prędkości. macie pomysł co to może być? W jaki sposób tam się dostać aby sobie "pomacać" w środku oink.gif czy jak zdejme schowek to się dostane pod deche? hmm.gif Jakieś pomysły? Niby duperela ale strasznie mnie irytuje angryfire.gif

Napisano

> No więc dzwoni mi coś w desce rozdzielczej Gdzieś w środkowej części, chyba dość głęboko. Coś

> wpada w wibracje przy określonych obrotach/prędkości. macie pomysł co to może być? W jaki

> sposób tam się dostać aby sobie "pomacać" w środku czy jak zdejme schowek to się dostane

> pod deche? Jakieś pomysły? Niby duperela ale strasznie mnie irytuje

Mnie po ostatnim przeglądzie też coś dzwoni. Muszę właśnie pod schowek zajrzeć, bo był zmieniany filtr kabiny.

Napisano

> No więc dzwoni mi coś w desce rozdzielczej Gdzieś w środkowej części, chyba dość głęboko. Coś

> wpada w wibracje przy określonych obrotach/prędkości. macie pomysł co to może być? W jaki

> sposób tam się dostać aby sobie "pomacać" w środku czy jak zdejme schowek to się dostane

> pod deche? Jakieś pomysły? Niby duperela ale strasznie mnie irytuje

Jeśli to takie brzęczenie, to spróbuj wtedy przytrzymać... lusterko wsteczne - ja też długo szukałem źródła dziwęku, a tu żona znalazła i to wcale nie w kokpicie smile.gif)

Napisano

> Mnie po ostatnim przeglądzie też coś dzwoni.

Może http://piekielni.pl/10273 wink.gif

Do do autora wątku, zadam oczywiste pytanie ale czy WSZYSTKO powyciągałeś z wnętrza (drobne pieniądze, rzeczy ze schowka), sorry że zadaję takie idiotyczne pytanie ale często najłatwiejsze rzeczy są trudne do odnalezienia. BTW na fanklub.chevrolet był ostatnio temat że komuś coś stukało w podszybiu i okazało się że była to maska, bo coś się zepsuło z zawiasami 270751858-jezyk.gif

Napisano

w moim Lacetti też coś dzwoniło pośrodku deski rozdzielczej, przy 2,5-3tys. obrotów. Opróżniłem wnętrze z rzeczy które mogły powodować brzęczenie- bezskutecznie. Podejrzenie padło na skrzynię biegów, chciałem nawet to zgłaszać na przeglądzie w ASO. No i parę dni temu jakoś tak opukując okolice drążka zmiany biegów udało mi się wywołać to brzęczenie. Okazało się, że denerwujący dźwięk był powodowany przez tą przekładaną część uchwytu do napojów, w pozycji "do przodu" minimalnie stykała się z obudową i brzęczała, przełożyłem w drugą stronę i jak ręką odjął!

Napisano
  • Autor

> Mnie po ostatnim przeglądzie też coś dzwoni. Muszę właśnie

> pod schowek zajrzeć, bo był zmieniany

> filtr kabiny.

I jak? Zaglądałeś może?

Napisano
  • Autor

> Nie. Ostatnio na samochody mam bardzo niewiele czasu.

No właśnie ja też nie i liczyłem na jakieś twoje odkrycie wink.gif Może w przyszły weekend coś sam pogrzebie... hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.