Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opel Tigra Twintop 1.8 (Corsa C) - dołożenie komputera

Featured Replies

Napisano

Posiadam wersję bez komputera z małym wyświetlaczem na środku deski. Czy jest możliwość wymiany tego ekranu i dołożenia funkcji komputera ?

Napisano

> Czy jest możliwość wymiany tego ekranu i dołożenia funkcji komputera ?

Jest.

Z tym że duży wyświetlacz do tigry, corsy c i combo praktycznie nie występuje na rynku wtórnym. Jeśli się już trafi to z reguły jest nie wylogowany i sporo kosztuje. Sam szukałem i po ok roku dałem sobie spokój.

Napisano
  • Autor

> Jest.

> Z tym że duży wyświetlacz do tigry, corsy c i combo praktycznie nie występuje na rynku wtórnym.

> Jeśli się już trafi to z reguły jest nie wylogowany i sporo kosztuje. Sam szukałem i po ok

> roku dałem sobie spokój.

gdzieś widziałem instrukcję jak wylogować ekran. A jakie to koszty ? Coś jeszcze trzeba dokupić wtedy ? Chyba manetkę do operowania w menu. W radyjku CD30MP3 mam przycisk BC

Napisano

> gdzieś widziałem instrukcję jak wylogować ekran.

Żeby wylogować wyświetlacz potrzebny jest kod PIN auta i wyświetlacz zamontowany w aucie, wtedy go wylogujesz np op-comem. Są też fachowcy którzy potrafią wylogować sam wyświetlacz smile.gif

> Coś jeszcze trzeba dokupić wtedy ? Chyba manetkę do operowania w menu. W radyjku CD30MP3 mam przycisk BC

Sterowanie odbywa się poprzez przycisk BC, manetkę możesz zmienić na taką która obsługuje tempomat.

Napisano
  • Autor

chyba jedynie uda mi się dostać ekran bez kodu czyli raczej nie będzie wylogowany. Z radia chyba też można sterować jeśli jest na nim przycisk BC ?

Napisano

> Z radia chyba też można sterować jeśli jest na nim przycisk BC ?

Tylko z radia sterujesz

Napisano
  • Autor

> Tylko z radia sterujesz

Mam możliwość kupna wyświetlacza z rozbitka. Na 100% nie będzie wylogowany i raczej kodu do niego też nie będzie. Do swojego radia kody mam. Jest szansa takie coś ze sobą połączyć ? Ponoć za pomocą TECH2 da rady to zrobić

Napisano

TECH2 wylogujesz tylko wtedy, gdy masz możliwość jego fizycznego podłączenia do auta dawcy i znasz PIN.

Znam tylko jedną osobę, która jest w stanie wylogować taki wyświetlacz, gdy mu go wyślesz. Poszukaj kontaktu do kolegi SIG_MAN na forum Vectry.

Napisano

> Tylko z radia sterujesz

Przyciskami przy kierownicy jeśli występują też.

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Orientuje się ktoś czy te ekrany GID są takie same w kilku modelach Opla ? np czy od Corsy D by podpasował ?

Napisano

> Orientuje się ktoś czy te ekrany GID są takie same w kilku modelach Opla ? np czy od Corsy D by

> podpasował ?

Nie pasuje, tylko od Corsa C, Combo C, Meriva A, Tigra TT. Oznaczenie wyświetlacza KU. Praktycznie nie do zdobycia na rynku wtórnym.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.