Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowe felgi w mojej E36 :)

Featured Replies

Napisano

Witam . Na koniec sezonu 2011 postanowiłem zmienić felgi , które mam jeszcze po poprzednim właścicielu ,tak wyglądało auto na nich ...

p4114058.jpg

Teraz przyszedł czas na BBS 8J+9J , rzadko spotykany model , robiony na zamówienie dla włoskiego tunera - Cetoni , felgi nie każdemu przypadną do gustu , ale mimo wszystko jest lepiej jak było ...

65218534.jpg

64244123.jpg

zdjcie0813q.jpg

22975049.jpg

... a wam jak się podoba ? icon_rolleyes.gif

Napisano

walenie gruchy panie zlosnik.gif

....ale dobrze by bylo go teraz nizej posadzic wink.gif

zdjecie pierwsze z zoltymi przeciwgielnymi bajera waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> ....ale dobrze by bylo go teraz nizej posadzic

Takie są plany , gwint jest , ale musze coś zrobić z tylnimi nadkolami bo obciera zlosnik.gif , ale damy radę smile.gif Normalnie jest niżej na zdjęciach spad terenu + 2 koła poza kostką spineyes.gif ...

Napisano

> Witam . Na koniec sezonu 2011 postanowiłem zmienić felgi , które mam jeszcze po poprzednim

> właścicielu ,tak wyglądało auto na nich ...

> Teraz przyszedł czas na BBS 8J+9J , rzadko spotykany model , robiony na zamówienie dla włoskiego

> tunera - Cetoni , felgi nie każdemu przypadną do gustu , ale mimo wszystko jest lepiej jak

> było ...

> ... a wam jak się podoba ?

miodzio smile.gif fajne fajne smile.gif

jakie masz tam opony ? albo mi sie zdaje albo moglby by byc ciutke wyzsze .... no albo auto nizej grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> jakie masz tam opony ? albo mi sie zdaje albo moglby by byc ciutke wyzsze .... no albo auto nizej

205/40 i 225/35 zlosnik.gif

Napisano

> zdjecie pierwsze z zoltymi przeciwgielnymi bajera

Widzę, że ten żółty kolor nie daje Ci spokoju waytogo.gifzlosnik.gif Fakt, ładnie to wygląda, a przynajmniej ciekawie, ale co do większej skutecznośći żółtych halogenów, niż białych, to mimo, że miałem w Uniaczku takie, jakoś nie jestem przekonany niewiem.gif

Napisano

> Widzę, że ten żółty kolor nie daje Ci spokoju Fakt, ładnie to wygląda, a przynajmniej ciekawie,

> ale co do większej skutecznośći żółtych halogenów, niż białych, to mimo, że miałem w Uniaczku

> takie, jakoś nie jestem przekonany

nie boje sie skutecznosci wink.gif wole ladny wyglad wink.gif jak podlaczylem bi-xenon odpowiednio i klapki sie odtwieraja mam wystarczajaco sporo swiatla wink.gif

Napisano

> nie boje sie skutecznosci wole ladny wyglad jak podlaczylem bi-xenon odpowiednio i klapki sie

> odtwieraja mam wystarczajaco sporo swiatla

Jeśli to zrobisz tak jak na tym zdjęciu, które wrzucałeś ostatnio, to będzie wyglądać rewelacyjnie ok.gif

Napisano

> Jeśli to zrobisz tak jak na tym zdjęciu, które wrzucałeś ostatnio, to będzie wyglądać rewelacyjnie

mowa o zoltym ? czy czarnym ? wink.gif

Napisano

te żółte halogeny miałeś czy robiłeś folią? a może to oryginały żółte?

Napisano
  • Autor

> te żółte halogeny miałeś czy robiłeś folią? a może to oryginały żółte?

Folia , na YH ciężko trafić frown.gif ... Z przodu mam wstawione krzyże , a'la black hella , tylko drażnią mnie kierunki , nie wiem czy nie wypadałoby ich przyciemnić ? Albo kupić jakieś ciemniejsze smile.gif ?

Napisano

> Folia , na YH ciężko trafić ...

no i jak tą folię się kładzie? bez problemu? nie ma odprysków na niej od kamieni itp ?

Pozdrawiam

Napisano

> mowa o zoltym ? czy czarnym ?

Czarne światła, pomarańczowe zaciski, żółte światła, żółte zaciski, wybór należy do Ciebie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> no i jak tą folię się kładzie? bez problemu? nie ma odprysków na niej od kamieni itp ?

Powiem Ci tak , kładzie się super , trochę zdolności manualnych i efekt jak na poniższych zdjęciach , nie ma odprysków na niej od kamieni ... ale jeżeli masz poobijane halogeny (szkła) to będą widoczne z bliska takie małe kropeczki (jednak wgłębienie jest i ta folia tam się wciska) , ale z daleka jest idealna powierzchnia smile.gif , na prawdę warto i polecam smile.gif

Napisano

> Powiem Ci tak , kładzie się super , trochę zdolności manualnych i efekt jak na poniższych zdjęciach

> , nie ma odprysków na niej od kamieni ... ale jeżeli masz poobijane halogeny (szkła) to będą

> widoczne z bliska takie małe kropeczki (jednak wgłębienie jest i ta folia tam się wciska) ,

> ale z daleka jest idealna powierzchnia , na prawdę warto i polecam

da sie oblepic polokragle halogeny jak u mnie ??

Napisano

> Czarne światła, pomarańczowe zaciski, żółte światła, żółte zaciski, wybór należy do Ciebie

waytogo.gif premysle zobacze co sie da znalesc i bedziem walczyc wink.gif

Napisano
  • Autor

> da sie oblepic polokragle halogeny jak u mnie ??

Wiesz co , da się u mnie znajomy sobie też w E46 obkleił (prostokąty) i tak wyszły ...

img0146h.jpg

Napisano

> Wiesz co , da się u mnie znajomy sobie też w E46 obkleił (prostokąty) i tak wyszły ...

> Jednak jeszcze lepiej wg. mnie prezentują się halo , pomalowane jakąś specjalną farbą do szkła ,

> jak chcesz dopytam się jak się nazywa ów farba

wiem jak sie nazywa farba wink.gif bo kminie nad pomalowaniem odblasnikow z lampy wink.gif

klik

5258526837_bd9d33da58_b.jpg

Napisano

> premysle zobacze co sie da znalesc i bedziem walczyc

Jak ładnie Ci wyjdzie to pomyślę nad lekko żółtymi halogenami waytogo.gif

• 9 miesięcy później...
Napisano
  • Autor

Małe odgrzanie kotleta , zdjęcia z wczoraj ...

57591584.jpg

16259780.jpg

dupciae.jpg

W międzyczasie serducho ...

36287468.jpg

... parę naklejek (złośnik też jest , ale nie uwieczniony)

wlepybmw.jpg

Napisano

> Jak ładnie Ci wyjdzie to pomyślę nad lekko żółtymi halogenami

nic nie zrobilem , spraya znalesc nie moge odpowiedniego frown.gif i w dodatku teraz bardziej mysle nad zmiana wink.gif

Napisano

> Małe odgrzanie kotleta , zdjęcia z wczoraj ...

> W międzyczasie serducho ...

> ... parę naklejek (złośnik też jest , ale nie uwieczniony)

fajny ten twoj kebab zlosnik.gif

Napisano

> nic nie zrobilem , spraya znalesc nie moge odpowiedniego i w dodatku teraz bardziej mysle nad

> zmiana

Zmień, zmień, na cokolwiek z BMW z literą "M" grinser006.gif

Napisano

> Zmień, zmień, na cokolwiek z BMW z literą "M"

prawie M - chce diesla wink.gif

narazie mam problem z przyszla zona smile.gif ona sie nie zgada na zamiane smile.gif bo twierdzi ze za drogie i staram sie jej wmowic ze wcale tak nie jest i ze zle mysli zlosnik.gifoink.gifzlosnik.gif

Napisano

Diesle są za drogie, słusznie mówi grinser006.gif Weź dużą benzynę ok.gifzlosnik.gif

Napisano

> Diesle są za drogie, słusznie mówi Weź dużą benzynę

za duzo pali zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> za duzo pali

Powiedz żonie , że będziesz eco driving stosował hehe.gif

Napisano

> Powiedz żonie , że będziesz eco driving stosował

musiala by mnie nie znac zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.