Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chevrolet Rezzo

Featured Replies

Napisano

> siemka podoba mi się w/w autko co możecie o nim powiedzieć np. ten

> http://otomoto.pl/chevrolet-rezzo-po-oplatach-C19812206.html

Nie wiem jak rezzo może się komuś podobać ale nie o tym wątek wink.gif Podejrzane wydaje mi się spasowanie tylnej klapy - no chyba że jest niedomknięta na zdjęciach. Z fotek w tej rozdziałce nic innego nie widze. Jedź pomacać, spróbuj coś poszukać po VIN - może znasz kogoś kto dobrze zna niemiecki?

Napisano

> siemka podoba mi się w/w autko co możecie o nim powiedzieć

Poszukaj moich postów, dużo o tym aucie pisałem.

Miałem egzemplarz z 2004 r. od 2008 do czerwca tego roku. Wspominam bardzo dobrze.

Jeśli chcesz jakieś szczegółowe info - pytaj.

> http://otomoto.pl/chevrolet-rezzo-po-oplatach-C19812206.html

To akurat jest Daewoo Tacuma, "stuningowana" na Chevroleta Rezzo - co prawda ktoś zrobił dokładnie to co fabryka rok później, ale to chyba sposób na podniesienie ceny tego auta. Jako Daewoo byłoby tańsze.

Po zdjęciach niewiele widać, ale auto od handlarza, więc jak zwykle wskazana wzmożona czujność.

Edyta - przeczytaj ten wątek

Napisano

> Nie wiem jak rezzo może się komuś podobać

Widzisz, to jest auto dla użytkownika, nie sąsiadów - to jak ono wygląda z zewnątrz mnie mało obchodzi, bo siedzę w środku. A w środku jest całkiem ok.gif

Napisano

> Widzisz, to jest auto dla użytkownika, nie sąsiadów - to jak ono wygląda z zewnątrz mnie mało

> obchodzi, bo siedzę w środku. A w środku jest całkiem

Z walorami użytkowymi nie dyskutuję absolutnie - wiem że jest ok.gif Aczkolwiek uczciwie powiedzmy - auto jest niestety troche brzydkie i nie ma co się obrażać wink.gif

Napisano

Jeśli handlarz nie pisze, że wóz jest bezwypadkowy, to mogło (nie musiało) z nim być nie za różowo.

Napisano

> auto jest niestety troche brzydkie i nie ma co się obrażać

Ależ 100% racji. Bezapelacyjne podium w kategorii najbrzydsze auto świata - konkurencją chyba tylko ssangyong rodius może być.

Tyle, że mnie osobiście wygląd zewnętrzny samochodu totalnie lata, byle wnętrze było praktyczne.

Co mi z tego, że inni postrzegają mój samochód jako "ładny" jak ja się w nim męczę ?

Może to racja, że mam jakieś zaburzenia psychiczne i opinia innych jest mi absolutnie obojętna ?

Napisano

> Może to racja, że mam jakieś zaburzenia psychiczne i opinia innych jest mi absolutnie obojętna ?

Idąc podobnym tropem do tej pory nie naprawiłem swojego auta po gradobiciu. smile.gif

Co do samego auta, to na pewno nowsze Rezzo jest deko ładniejsze z przodu od Tacumy, ale funkcjonalność obu jest na tym samym wysokim poziomie, bo w środku to to samo auto. Za takie pieniądze ciężko będzie trafić innego vana w podobnym stanie technicznym.

Napisano

> Bezapelacyjne podium w kategorii najbrzydsze auto świata - konkurencją chyba tylko

> ssangyong rodius może być.

Bezapelacyjnie 1 miejsce podium uzyskał Fiat Multipla 1 generacji.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.