Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem ze stacyjką

Featured Replies

Napisano

Do tej pory bywało tak, że przekręcałem kluczyk żeby zgasły kontrolki ( pomarańczowy kluczyk również ) i potem przekręcałem do końca - nic się nie działo, musiałem lekko cofnąć kluczyk i wtedy rozrusznik zaskakiwał. Od kilku dni przy tym lekkim cofaniu kluczyka coraz ciężej uchwycić moment żeby rozrusznik zaczął kręcić

( trzeba kilka razy delikatne ruchy wykonać przód tył ). Wczoraj myślałem że wieczorem do domu nie wrócę. Czy to już kwalifikuje stacyjke do wymiany, czy coś nie styka i da się to jakoś jeszcze naprawić? P.S. Dzieje się tak niezależnie od tego, którego kluczyka używam.

Napisano

kończy Ci się stacyjka smile.gif jak coś to pisz do mnie, mam używaną w idealnym stanie... oddam tanio całą razem z blokadą kierownicy, to szybko się wymieni smile.gif

Napisano

> Do tej pory bywało tak, że przekręcałem kluczyk żeby zgasły kontrolki ( pomarańczowy kluczyk

> również ) i potem przekręcałem do końca - nic się nie działo, musiałem lekko cofnąć kluczyk i

> wtedy rozrusznik zaskakiwał. Od kilku dni przy tym lekkim cofaniu kluczyka coraz ciężej

> uchwycić moment żeby rozrusznik zaczął kręcić

> ( trzeba kilka razy delikatne ruchy wykonać przód tył ). Wczoraj myślałem że wieczorem do domu nie

> wrócę. Czy to już kwalifikuje stacyjke do wymiany, czy coś nie styka i da się to jakoś jeszcze

> naprawić? P.S. Dzieje się tak niezależnie od tego, którego kluczyka używam.

Kończy się kostka która jest wpinana do stacyjki na dole z lewej strony. Odkręcamy i zdejmujemy osłonę kolumny kierownicy i mamy wszystko na wierzchu.

Napisano
  • Autor

> Kończy się kostka która jest wpinana do stacyjki na dole z lewej strony. Odkręcamy i zdejmujemy

> osłonę kolumny kierownicy i mamy wszystko na wierzchu.

A ta kostka jest wymienna, czy jako całość ze stacyjką występuje?

Napisano

> A ta kostka jest wymienna, czy jako całość ze stacyjką występuje?

Wymienna. Wyciągasz kable, odchylasz takie dwa plastikowe zaczepy i wypinasz kostkę.

Napisano
  • Autor

> Wymienna. Wyciągasz kable, odchylasz takie dwa plastikowe zaczepy i wypinasz kostkę.

285392787-DSCF0230.jpg

Odpiąłem kable, odpiąłem taką plastikową obejmę

i mam pytanie - czy tę kostkę trzeba jeszcze gdzieś podważyć, jakiś zatrzask czy coś? Bo nie chce tak po prostu wyjść, a nie chcę ciągnąć na siłę, żeby nie urwać czegoś.

post-80749-14352514303318_thumb.jpg

Napisano

> Odpiąłem kable, odpiąłem taką plastikową obejmę

> i mam pytanie - czy tę kostkę trzeba jeszcze gdzieś podważyć, jakiś zatrzask czy coś? Bo nie chce

> tak po prostu wyjść, a nie chcę ciągnąć na siłę, żeby nie urwać czegoś.

No i ta osłonka trzyma taka czarną kostkę z pinami. Powinna się wysunąć bez żadnych komplikacji, nad nią jest jeszcze taka tarczka z zabierakiem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.