Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Renowacja stalówek na zimę kolor ?

Featured Replies

Napisano

Witam koledzy , potrzebowałbym drobnej wizualizacji otóż będę odnawiał stal na zimę i zastanawiam się w jaki kolor psiknąć. Niestety dysponuje tylko takim zdjęciem jeśli będzie trzeba cyknę lepsze.

Kolory jakie mnie interesują to:

-Biały (faworyt)

-niebieski,pomarańcz pastelowe

-srebrny

-jakieś inne wariacje wink.gif

285386714-091020111648.jpg

Bardzo proszę o jakieś małe VT jeśli to możliwe 20.GIF20.GIF

post-117229-14352514295845_thumb.jpg

Napisano

> Czarny

2x , nie ma co kombinować ok.gif to tylko stalówka , która za rok czy dwa tak będzie rdzewieć ...

Napisano

Gdyby to było jakieś szałowe koło to można kombinować, ale na zimę

to albo czarny albo srebrny ok.gif

Jakby coś to lakieruję koła oink.gif

Napisano
  • Autor

> Gdyby to było jakieś szałowe koło to można kombinować, ale na zimę

> to albo czarny albo srebrny

> Jakby coś to lakieruję koła

To chyba skuszę się na srebrny żeby nie było tak czarno wszędzie, ale mógłby mi to ktoś zwizualizować?

ile taka rzyjemność ?

Napisano

oddałem do firmy , wypiaskowali , położyli proszek RAL 9006 (srebro)i mam spokój ok.gif

cena to 60zł za felgę , więc szkoda samemu się babrać ok.gif

Napisano

> Ja bym dal na bialo

Chromowana klamka , czarne lusterka, czarne listwy , pomarańczowy kierunek rzeczywiście brakuje tylko białych felg sciana.gif

Napisano

> Chromowana klamka , czarne lusterka, czarne listwy , pomarańczowy kierunek rzeczywiście brakuje

> tylko białych felg

dokladnie ok.gif

Napisano

> oddałem do firmy , wypiaskowali , położyli proszek RAL 9006 (srebro)i mam spokój

> cena to 60zł za felgę , więc szkoda samemu się babrać

To trzeba przyznać, że w dobrej cenie ok.gif

Napisano

> To trzeba przyznać, że w dobrej cenie

cena normalna jak wszedzie. do 14 cali 60 zl a potem rosnie o 10zl nie wiem do ilu bo ja tylko 15tki malowalem

Napisano

> Chromowana klamka , czarne lusterka, czarne listwy , pomarańczowy kierunek rzeczywiście brakuje

> tylko białych felg

biały co to to nie.. old.gif

ja bym klamke wrzucił czarną albo tą potraktował obklejeniem, choć z tego co kojarze to ta 'klameczka' to taka wyższa opcja wink.gif

kupuj czarna, a chrom na deal zlosnik.gif czarna zawsze możesz malnąć z lusterkami i listewkami wink.gif

jak bedzie czarna klamka i zostanie pomaranczowy kierunek, to fele wrzucić czarną taki pół macior albo błysk z pomarańczowym lipkiem ( masz wtedy niebiesko czarno + troszku pomaranczowo - cos jak w scsie wink.gif ), a jak kierunek wrzucisz biały to wtedy z białym lipkiem wink.gif

a jezeli klamka zostanie, to biały kierunek musowo, a fele chrom rant, czarny środek zlosnik.gif

takich kilka tanich wersji ciut różniących się od tych czarno, srebrno, biało grinser006.gif

Napisano

> To trzeba przyznać, że w dobrej cenie

Na śląsku też takie ceny zlosnik.gif w lutym za 4 felgi 14" -piaskowanie + proszek dałem 200zł , nie wiem jak teraz z ceną

Napisano
  • Autor

> a jezeli klamka zostanie, to biały kierunek musowo, a fele chrom rant, czarny środek

> takich kilka tanich wersji ciut różniących się od tych czarno, srebrno, biało

Kierunek już zamówiony wink.gif także się zmieni wink.gif na lato felgi z polerowanym rantem już są także chodzi mi tutaj o wersję na zimę , ale zrobię tak jak mówisz i pomaluje je na czarno nie bede nic kombinował waytogo.gif

Tylko zastanawiam się co zrobić z lusterkami ?? Dać do obklejenia chromopodobną folią na wzór klamek czy pomalować pod kolor ?

Napisano

Ja bym to widział lustra zostawił czarne , szybki czarne , klamki czarne i felgi czarne i zrobić go na bandyte spy.gif chromowane lusterka czy klamki zajeżdżają mi wieś tjuningiem ...

Napisano

> Kierunek już zamówiony także się zmieni

ok.gif

>na lato felgi z polerowanym rantem już są także chodzi mi

> tutaj o wersję na zimę , ale zrobię tak jak mówisz i pomaluje je na czarno nie bede nic

> kombinował

> Tylko zastanawiam się co zrobić z lusterkami ?? Dać do obklejenia chromopodobną folią na wzór

> klamek czy pomalować pod kolor ?

lusterka i listwy w kolor na nowy sezon, do tego masz ta chrom klamke + fele w polerce i bedzie ładnie i czysto, a nie żaden bandyta kara.gif

zlosnik.gif

Napisano

Ja bym wstawił normalną czarną klamkę i nic więcej nie robił jeżeli nie chcesz lakierowac lusterek, listewek itp.

Moim zdaniem brakuje czegoś co rozjaśni to auto, bo jakieś takie stłumione jest zlosnik.gif czyt. koło smile.gif

Napisano

> tylko białych felg

Faktycznie nie zwrocilem uwagi na klamke .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.