Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Weselny wypad przez Polskę.

Featured Replies

Napisano

Tak się składało że w zeszłym tyg. miałem okazję być na weselu kuzynki, więc wybrałem się z bratem do Bogatyni, przez Polskę.

Zrobiłem 800 km w dwie strony na trasie Szczecin - Bogatynia, pogoda była idealna. Większość na DK3, S-3, kawałek DK12, A4, jakimiś DW, DW miejscami w okropnym stanie. S-3 ok, ale dylatacje totalnie do dupy, DK3 na większość dobra, były odcinki z koleinami, szczególnie na odcinku Międzyrzecz - Gorzów WLKP, jeden był mocno wyboisty ale ogólnie jechało się w miarę dobrze. Zauważyłem na obwodnicy Gorzowa parę dziur, spękania, łaty, miejscami się sypie... Waw, miałeś rację, na kawałku obwodnicy Gorzowa, do mostu są zauważalne leciutkie koleiny, są też pojedyńcze dziury. Niektóre fragmenty DK3, te wyremontowane dość niedawno (3-4 lata temu) sprawiały wrażenie że niedługo będzie je trzeba łatać, z resztą łat trochę było. DK12 na odcinku na którym jechałem była dobra. A4, wiadomo, tylko miejscami całkowicie były wytarte pasy.

Podsumowanie: Ogólnie zachywcony stanem dróg nie jestem, bo jednak było trochę odcinków "specjalnych" ale tragedii też nie ma.

Pozdro.

Napisano

> Podsumowanie: Ogólnie zachywcony stanem dróg nie jestem, bo jednak było trochę odcinków

> "specjalnych" ale tragedii też nie ma.

no i...? niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> no i...?

No i myślałem że będzie znacznie gorzej.

Napisano

> No i myślałem że będzie znacznie gorzej.

i tym aż chciałes się z nami podzielić?

drogi jakie sa każdy widzi...

Napisano
  • Autor

Tak, 270635636-JUMP2.gif Może ktoś będzie tędy jechać, będzie miał podgląd trasy.

Napisano

> Może ktoś będzie tędy jechać, będzie miał podgląd trasy.

szybciej na kąciku turystycznym bym szukał takiego podglądu niż tutaj grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> A nie lepiej bylo jechac autostrada przez Niemcy ?

Tak się składa że mój dziadkowie z ciotką jechali przez Niemcy. My wyjechaliśmy ok 15, oni między 16-17. My dojechaliśmy ok 21, dziadkowie o koło 24... wszystko przez to że raz pomylili autostrady a później napotkali trzy długie remonty i stracili na tym kupę czasu, dlatego taki czas przejazdu. Akurat wtedy coś tam na autostradach dłubali.

Napisano

> A nie lepiej bylo jechac autostrada przez Niemcy ?

Jeśli chodzi o czas podróży to wychodzi mniej więcej tyle samo. Plus natomiast jest taki, że jadąc przez Niemcy jest mniejsza szansa na wzięcie udziału w wypadku drogowym.

Napisano

> no i...?

Też mi się to pytanie po lekturze nasunęło zlosnik.gif

Widać kolega mało za gminę wyjeżdża wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.